- 11 Şubat 2016
- 338
- 82
- 18
- Konu Sahibi Dursuneeee
-
İlk adım ayakkabısı derken yumşacık yani öyle ayakkabılara ilk adım diyorlar hep dışarda parkta falan yürütmek için aldım ama istemiyor ağlıyor bi adım bile atmıyorböle bişi yaşamadım ama kızım yazın yürüdüğü için hiç ayakkabı giydirmemiştm evde dolaşırken dısarda da yumuşk babetlerden giydiriyodum ..aslında ben hiç almadım ilk adım ayakkabısı :) almamış olmam yürümesinde de hiç bi etki oluşturmadı ..
biliyorum dediğinz ayakkabıyı..bnm kızımda yürüteçi aldık geldik hiç binmedi yanından bile geçmiyodu korkuyodu içine koysam aglıyodu ..Bilmiyorum belki saçma gelebilir ama korkmuş olabilir mi oda ayakkabıdan ...hani ona sunuş şeklinz nasıldı bilmiyorum suan tamamen sacmalıyoda olabılırımİlk adım ayakkabısı derken yumşacık yani öyle ayakkabılara ilk adım diyorlar hep dışarda parkta falan yürütmek için aldım ama istemiyor ağlıyor bi adım bile atmıyor
Valla bilmiyorum canım neler neler yapmadım tam giyiyoruz başlıyor ağlamaya çıkarınca yürüyor çıplak ayakta ta gezemez ki dışardabiliyorum dediğinz ayakkabıyı..bnm kızımda yürüteçi aldık geldik hiç binmedi yanından bile geçmiyodu korkuyodu içine koysam aglıyodu ..Bilmiyorum belki saçma gelebilir ama korkmuş olabilir mi oda ayakkabıdan ...hani ona sunuş şeklinz nasıldı bilmiyorum suan tamamen sacmalıyoda olabılırımama nıe reddeder başka bişi gelmedi aklıma
bnm gıydırdıgım gıbı babetlerden alsan yada spor ayakkabısıValla bilmiyorum canım neler neler yapmadım tam giyiyoruz başlıyor ağlamaya çıkarınca yürüyor çıplak ayakta ta gezemez ki dışarda
Seninki nasılbnm gıydırdıgım gıbı babetlerden alsan yada spor ayakkabısı
Ayakkabıyla değil oynamak görünce kaçıyorAyağı rahat mı
Kimi bebeğin ayağı tombik olur sığmaz vs
Bırak biraz at ortaya ayakkabıyı oynasın tanısın
Dışarı çıkmaya hazırlanın giydirin ayakkabısını anlatarak dışarı gitmek için giyildiğini
Giymezse ağlarsa götürmeyin eğer ayağını rahatsız etmiyorsa 3. de giyer
Ama cidden o gün dışarı götürmeyin ayakkabı olmayınca gidilmez tıpkı siz ya da babası gibi
Ayakkabı ayağına göre evde bebek ponduflarıyla geziyor ayakkabıya gelince yokAyağı rahat mı
Kimi bebeğin ayağı tombik olur sığmaz vs
Bırak biraz at ortaya ayakkabıyı oynasın tanısın
Dışarı çıkmaya hazırlanın giydirin ayakkabısını anlatarak dışarı gitmek için giyildiğini
Giymezse ağlarsa götürmeyin eğer ayağını rahatsız etmiyorsa 3. de giyer
Ama cidden o gün dışarı götürmeyin ayakkabı olmayınca gidilmez tıpkı siz ya da babası gibi
tevekkeli cikartip duruyor benimkiBebeklerin ayakkabı veya çorap giyince özgürlüklerinin kısıtlandığını düşündüklerını duymuştum ve yaygın bir durummuş
Merhaba hanımlar kızım 1yaşında yürümeye başladı yavaş yavaş ilk adım ayakkabısı aldım ona yumşacık ama giymeyi red ediyor giydirdiğim zaman basıyor yargayı evde bebek ponduflarından giyiyor onda sıkıntı yok ayakkabısıda gayet yumuşak ve ortopedik bir adım bile atmıyor ve hemen ağlıyor böyle bi durum yaşayan varmı? Siz ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?