• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabının eski gibi görünmesi.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.828
17.333
498
Merhaba hanımlar. Çok canımı sıkıyor bu konu. Aldığım ayakkabıları çok değil 2-3 sefer giyinince eski gibi gorunuyor hemen. Parmakların bitimindeki yerde çizgi oluyor ve çok canımı sıkıyor bu konu . Alalı 2 hafta olmadı ayakkabıyı toplam 3 ya da 4 kez giyindim bildiğiniz 5 yıllık ayakkabı gibi oldu .
Ne yapabilirim bu konuda ?

IMG_20160119_153305.webp

o her ayakkabıda oluyor bence. ne kadar kaliteli olsada öyle oluyor. bende sinir oluyorum ama yapcak bişe yok boya belki düzelir birazda olsa

Çok sinir bozucu yepyeni ayakkabı yıllanmış ayakkabı gibi duruyor daha 3-4 aylık ayakkabim var valla sorsan 10 yıllık derler napmali ki buna
o her ayakkabıda oluyor bence. ne kadar kaliteli olsada öyle oluyor. bende sinir oluyorum ama yapcak bişe yok boya belki düzelir birazda olsa

otururken tabanlarınızı düz tutmamaktan olabilir mi? kız kardeşimin ayakkabıları hep bu şekilde oluyor, çünkü otururken ayaklarının burnunu yere koyup ileri geri hareket ettiriyor. tamam zamanla çizgi olur da bu ayakkabı dağılmış gibi görünüyor. ya da numarası biraz büyükse de böyle olabilir

Sanırım bende parmak uçlarına basıp yürüyorum ondan oluyor
otururken tabanlarınızı düz tutmamaktan olabilir mi? kız kardeşimin ayakkabıları hep bu şekilde oluyor, çünkü otururken ayaklarının burnunu yere koyup ileri geri hareket ettiriyor. tamam zamanla çizgi olur da bu ayakkabı dağılmış gibi görünüyor. ya da numarası biraz büyükse de böyle olabilir

Back