Ayakkabımın Rengini Nasıl Değiştirebilirim

1111010001

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2018
1.117
885
123
Merhaba hanımlar. Deri taba rengi botum var ve ben onu siyaha çevirmek istiyorum. Daha önce böyle bir şeyi deneyenler nasıl bir sonuç aldılar ve nasıl rengini döndürdüler( aşamaları var mı?)?

Şimdiden çok teşekkür ederim :)

Renk değiştici boyalar var. Sanıyorum 15 tl civarı.

Bununla ilgili videolar var nette.

bence, eğer kalite birşeyse, hiç bozmayın.bu riski almayın, onunla kombine olacak şekilde giyinebilirsiniz. ama boyadıktan sonra kötü olursa botu atmak durumunda da kalabilirsiniz.

Kaliteli bi bot ve ziyan olsun da istemiyorum. Yardımınız için çok teşekkür ederim :)

Benim de taba rengi botun vardı. Üzerinde bir leke oldu. Ayakkabıcıya götürdüm. Siyaha boyadı. Boyası sağlam olsun diye bi de fırınladı. Bir süre sonra o boya aşındı. Çok çirkin bi şey oldu. Her seferinde boyatmak gerekiyor. Bence hiç boyama bot rezil olur. Bir de yeniymiş zaten. Yazık olur

Merhaba hanımlar. Deri taba rengi botum var ve ben onu siyaha çevirmek istiyorum. Daha önce böyle bir şeyi deneyenler nasıl bir sonuç aldılar ve nasıl rengini döndürdüler( aşamaları var mı?)?

Benim de taba renkli deri botum vardı.
Bir yıl giydim ,
Sonra gittim bi ayakkabıcı da siyah yaptırdım.
Gayet de giyiyorum , deri olduğu için hiç bi bozulma da olmadı.
Hala da ayakkabılıkta , mis gibi :)

Benim de taba rengi botun vardı. Üzerinde bir leke oldu. Ayakkabıcıya götürdüm. Siyaha boyadı. Boyası sağlam olsun diye bi de fırınladı. Bir süre sonra o boya aşındı. Çok çirkin bi şey oldu. Her seferinde boyatmak gerekiyor. Bence hiç boyama bot rezil olur. Bir de yeniymiş zaten. Yazık olur

Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Benim de taba renkli deri botum vardı.
Bir yıl giydim ,
Sonra gittim bi ayakkabıcı da siyah yaptırdım.
Gayet de giyiyorum , deri olduğu için hiç bi bozulma da olmadı.
Hala da ayakkabılıkta , mis gibi :)

Teşekkür ederim tavsiyeniz için :)

Boyanıyor bildiğim kadarıyla fakat bir ayakkabıcıya götürürseniz daha iyi boyarlar. şunuda unutmayın yağmurdu çamurdu derken o ayakkabınjn rengi simsiyah kalmaz solabilir. tekrarlamanız gerekebilir boyayı belli aralıklarla

bordo botumu siyaha çevirmiştim. cok da iyi olmuşu ama bunu ayakkabıcı yapmişti. ben degil..ayakkabi tamircisine goturun, yaparlar..hicbir bozulma vs de olmadı yıllarca giymiştim..

Back
X