Slm arkadaslar gene ben.ben topuklu ayakkabi cok seviyorum.hic duz ayakkabim yok nerdeyse yazlik sandeletlerden baska...neyseki benim o deli gibi sevdigim ayakkabilarimin topuklari zamanla icindeki demir civisi cikiyortopuk ucu eskiyor ve icindeki demir gozukuyor. cok pahali kaliteli ayakkabilarimda var fakat ankamadim neden boyle oluyor. Ayakkabilar sapa saglam topuktan gidiyor naoicam ben ya..atsan atilmaz.yuruken yerde civi sesi tak tuk geliyor ayni sorunla katsilasan varmi napim ben bu ayakkabilari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Topuğa cok sert bastıgım icin benimkiler de böyle maalesef. Ayakkabıcı da lastik caktırıyorum hep
Yurt disinda biseyin tamiri oseyin fiyati kadar oluyor genelde ama turkiyeye geldigimde yaptiricam.oeki uzunxsure olastik mi ne yapiyolarsa ayakkabicida o kaliyor mu?Herhalde herkeste aynı sıkıntı vardır. Çoğu ayakkabıda oluyor. Ayakkabiciya ver 2 dk da hallediyorlae
Bende dedim ben mi kotu yuruyorum yuruyusumden mi boyle sinirlerim bozulmaya baslamisti.burda ayakkavicilar ayakkavilardan oahali yaoiyorlar malesef ama tr de bir geldigimde yatirtabilirim.peki okesin cozum mu o lastikce cikiyor mu acaba sonradan.tsk
Arkadaslar konu icinde konu olacak ama bi sorum daha var uzun zamandir bu sali ariyorum.acaba bu salin adi ne ya.bise bu evse orulemezmi ben gercegini istemiyorum.ama bayildim buna.internette bulamadim bilen var mi
Slm arkadaslar gene ben.ben topuklu ayakkabi cok seviyorum.hic duz ayakkabim yok nerdeyse yazlik sandeletlerden baska...neyseki benim o deli gibi sevdigim ayakkabilarimin topuklari zamanla icindeki demir civisi cikiyortopuk ucu eskiyor ve icindeki demir gozukuyor. cok pahali kaliteli ayakkabilarimda var fakat ankamadim neden boyle oluyor. Ayakkabilar sapa saglam topuktan gidiyor naoicam ben ya..atsan atilmaz.yuruken yerde civi sesi tak tuk geliyor ayni sorunla katsilasan varmi napim ben bu ayakkabilari
Canım ben kuaförde görmüştüm bi kadının böyle topuğunun ucu çıkmıştı mobilya kaydırmazlaarı var bilmem biliyomusun kadın onlardan ayakkabının topuğunun ucuna yapıştırdı ve kenarlarını kesti sende yapabilirsin
Waw super fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?