• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabıda Marka Önemli mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

AswangCullen

Ziyaretçi
Ayakkbı aldığınızda estetik görüntü we fiyattan önce markasına bakıp ortopedik olmasına dikkat eder Misiniz..Gerçekten marka olduğunda ayağınız rahat ediyor mu ??

sizce sadece takıntı Mıı yoksa gerçekten paraya kıyıp iyi bir ayakkabı almak sağlık açısından olmazsa olmaz Mı ?

ßu topikte ayakkabılar hakkında we ayak sağlığı için önemini konuşalım... alkisalkisalkis

Son düzenleyen: Moderatör:
vücudu ayaklar taşır. o yüzden ayak sağlığı çok önemli. herşeyin ucuzu giyilebilir ama ayakkabı ve iç çamaşırının asla..sağlık her zaman şıklıktan önemlidir.

özellikle tüm sinirler ayaktan geçiyooor ...

benim icin kesinlikle marka önemli degildir, ama ucuz hezaman iyi demek degildir

ayakkabi rahat olmalidir rahatsiz etmemelidir, sikta göründükten sonra nyie gidip pahalisini alayim?

ayakkabının rahatlığına mutlaka bakarım güzel diye almam yani

ama spor ayakkabıda botlarda çizmelerde falan hep marka alırım

ancak yazın giydiğim babetlerde açık ayakkabılarda falan markaya hiç bakmam

ama rahat gözüküpte ayağa bir çok zararı olabiliyor ucuz ayakkabıların .

özellikle en çok kullanılan yürüyüş ayakkabıları marka olmalı bence..zaten parayı markasına değil sağlığımıza verioruz die düşünüorum..ama az kullandığım topuklu yazlıklarda normal tercih ediyorum..zaten uzun aralıklarla giyiyorum..

benim için markadan çok ayağımın rahat etmesi önemli. bütün gün topuklu ayakkabıların üstünde olduğum için rahat olması şart. ama spor ayakkabıda kesinlikle adidas..

yazlık düz her güne çarşıya pazara giderken giyilen ayakkabıya çok para vermem çünkü markada alsam ömrü 1 sene maalesef.ama spor kışlık bot türü kapalı ayakkabılarda markayı tercih ederim daha dorusu marka diye almam ama tercihim iyi ayakkabıdan yana olduğundan hem pahalı hem marka olmuş oluyor aldığım ayakkabılar.üst başa alırken marka takıntım yok ama ayak çok önemli benim için ve gerçekten adidas nike ayakkabıda bile ayaklarım rahat etmeyebiliyor kotlarımla giymek için deridende ki ayakkabıları tercih ediyorum.

marka takintim yoktur.ama ayagimin rahat ettigi kaliteli ayakkabilari tercih ederim.deri olmadigi surece asla o ayakkabiyi almam mantar olusma olasiligi cok yuksek oluyor cunku

spor ayakkabılarım markalı klasik ayakkabılarım ise kesinlikle deridir. çünkü ayaklarım 40 numara hatta her kalıp bana uymuyor.ayak acısı nedir çok iyi bilirim.rahat etmeyeceğim ayakkabıyı bedavada verseler almam.tüm ayakkabılarım kısa topuk hatta babete yakın modellerden oluşuyor.şöyle cici cici topuklu rugan giyen kızların ardından bakakalıyorum allahım nasıl rahat ediyor bunlar diyorum. sonra da kendi toynaklarıma bakıp yoluma devam ediyorum :utangac:

spor ayakkabilarim markalidir..ozel gunler icin olan ince topuklularda oyle..gunluk hayatta deri ve el yapimi satan bir yer vardi oradan alirim genelde..ayakkabida markadan once rahatlik onemli..ama markali olanlarda guvenilir..

Ayakkabıda marka kesinnlikle çok önemlidir. markadan kasıt kaliteli ve rahat olması. Ben günümün çoğunu ayakta geçirdiğim için asla ucuz ayakkabılar giyemem.

Ayakkabıda marka kesinnlikle çok önemlidir. markadan kasıt kaliteli ve rahat olması. Ben günümün çoğunu ayakta geçirdiğim için asla rahat olmayan, kalitesiz, ucuz ayakkabı giyemem.

Ayakkabıda marka kesinnlikle çok önemlidir. markadan kasıt kaliteli ve rahat olması. Ben günümün çoğunu ayakta geçirdiğim için asla rahat olmayan, kalitesiz, ucuz ayakkabı giyemem.

katılıyorum günlük kıyafetler de önemli olmasa da ayakkabıda marka çok önemli..

terletmemesi rahat olması koku yapmaması vs ayak sağlığı açısından önemli..

ve kaliteli alındığında uzun süre kullanılabiliyor.

.................

bnm için çok önemlı markası ... ern azından bir sorun olduğunda geri iade edersin tamirine verrisin.ortopedık olur hem..

Ayakkabıda kalite çok önemli.
Ancak her marka olan ayakkabı da çok kaliteli olmuyor ne yazık ki.
Ben kalitesine güvendiğim birkaç marka var, ayağımda uzun süreli duracak ayakkabıları onlarda almayı tercih ediyorum. Örneğin işe giderken giyeceğim ayakkabılar.
Günlük giyeceğim babet türü ayakkabılarda sadece modelini beğenmem yeterli pazardan bile alıyorum beğenirsem.
Hatta 3-4 yıl önce Beşktaş pazarından 5 TL'ye babet almıştım onu hala giyerim ve taş gibi hiç birşey olmadı ayağım da onun içinde çok rahat ediyor gerçekten opuyorumnanaktan
Ayakkabı biraz da şans işi galiba zemuszemus

Back