Ayakkabı ve çizmelerin ince topuklarını kurtaran buluş

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
sizlerde de olmuştur belki,. benim çok başıma gelmiştir
ince yüksek topuklu çizmeleriniz yada ayakkabılarınızla,caddelerde,kaldırımlarda yürürken bu sorunla karşılaşmışsınızdır , bir kısmınız.
topuklar,kaldırımlarda caddelerde taşların arasına girer. işte bu buluş, topukları koruyor.
.benim çok hoşuma gitti bu.. umarım bizdede satılır. belkide vardır.
ama ben hiç görmedim.
hoş en iyisi yürürken dolaşırken,ince topuklu giymemek.
ama bir yere giderkende el mecbur giyiyoruz işte,

solemateshakbeschermers.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
okym nerden bulucaz bunları ya..bizim bölgede her yer arnavut kaldırımı.yeni ayakkabılar topukları bir haftaya kalmıyor aşınıyor.o çıkan metal sesi de uyuz ediyor beni. bu nedenle en yakın mesafeye bile yürümek içimden gelmiyor..araştırıyım bi.nerden bulunabilir bunlar..kaydirigubbakcemile5

valla bulursan banada haber ver canım.
buradada öyle. aynı sorun var....

Son düzenleyen: Moderatör:
evet songül zor değil de böyle şık yapılabilir mi acaba..neyse bulan yazsın bence.alalım çantalarımızda bulunsun..kaydirigubbakcemile3

çok güzel bişeymiş buuu bulan paylaşırsa çok sevinirim ayrıca paylaşım içinde teşekkürlerrr

evet bulanlar varsa yardımcı olsunlar..
çok teşekkürler arkadaşlar..

hem topuklar çabucak erimez bunun gibi bi aksesuar kullanılırsa, ben sürekli ince topuk giyiyorum sırf topuk aşınması yüzünden ayakkabılarımın ömrü çok kısa oluyor böyle bişey bulsam çok iyi olurdu cidden, :icecream: paylaşım için teşekkürler okyepete a.s.

ayy çok değişik bi şey ama güzel fikir hakkaten yaa benm de topuklarım gidiyo hep bunlardan bulmak lazım

Back