• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayakkabı Temizliği. .

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
Merhaba arkadaşlar, dert değil ama benim pembe renkli, bezden cok sevdigim bir spor ayakkabim var.
Simdi daha 3 aylik bir ayakkabi ama cok toz aldi ve önü siyah oldu. Kenarlarinda falanda siyahlik var. Acaba ben bu ayakkabiya zarar vermeden nasil temizleyebilirim?
Bilenler varsa lutfen bilgilendirir misiniz?

Edit: Arkadaslar başlığı degistiremedim ama sevgili ayakkabimi eski haline getirtebildim cok şükür. Lostraya verdim ve harika oldu... Siz benim düştüğüm hataya düşmeyin ;-)

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz değil ya açıkçası biraz tedirgin oluyorum. Bilemedim ki makina rengini falan degistirmez mi?
Canım ayakkabıyı görmem lazım :KK45: Şaka bir yana yapışkan filansa açılabilir de makinada ama iyi bir markaysa bence sorun olmaz. Yağmurda giydinmi hiç,çoraba boya vermişmiydi? Rengin açılıp açılmayacağını öyle anlayabilirsin belki. Yine dediğim gibi ben normal sporları yıkıyorum,bez değildi onlar ama bilemedim

Ben de bez renkli ayakkabılarımı kısa programda yıkıyorum, diğer türlü çıkmıyor çünkü.

Ben sporları makinada kısa ve ılık şekilde yıkıyorum ara ara. Bir şey olmuyor. Ama yürüyüş/spor ayakkabısı tarzında mı? Öyle değilse bozulabilir. Yani günlük ayakkabı tarzındaysa.

canım rengine bişe olmaz ya renklilerle atmadıgın sürece .
Yok atarsam da tek atarim zaten..

Canım ayakkabıyı görmem lazım :KK45: Şaka bir yana yapışkan filansa açılabilir de makinada ama iyi bir markaysa bence sorun olmaz. Yağmurda giydinmi hiç,çoraba boya vermişmiydi? Rengin açılıp açılmayacağını öyle anlayabilirsin belki. Yine dediğim gibi ben normal sporları yıkıyorum,bez değildi onlar ama bilemedim
Ilk giydigimde coraba renk vermisti ama artik vermiyor. Evet aslinda iyi bi ayakkabi sayılır Diesel'in. Ama bez olduğu icin biraz cekincem var iste..

Ben sporları makinada kısa ve ılık şekilde yıkıyorum ara ara. Bir şey olmuyor. Ama yürüyüş/spor ayakkabısı tarzında mı? Öyle değilse bozulabilir. Yani günlük ayakkabı tarzındaysa.
Hi hi spor ayakkabi günlük spor. Koşu icin kullanmiyorum. Makineye atayim o zaman madem herkes makineye atiyor, ben de atayim.. Teşekkürler.
Ben de bez renkli ayakkabılarımı kısa programda yıkıyorum, diğer türlü çıkmıyor çünkü.

Ben de makineye atacağım kisa programda.. herkes atiyorsa dedigim gibi ben de atayim. Tesekkurler

Dikkat ederseniz ayakkabı bakımı yapan yerlerde yazar lostra diye ben hep bez ayakkabılarımı converselerimi falan oraya veriyorum makine bir yerden sonra çok yıpratıyor :)

Cok haklisiniz aslında. Ben de en iyisi öyle yapayım. Boşu boşuna yipranmasin ayakkabilar... cok sağolun ;-)

Back