Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyle durumlarda evde yurumemek kosuluyla patikle giyiyorum ayakkabiyi.1 2 saat kaliyor ayagimda.Sonra heryerinden acilmis oluyor.Cogu zaman bu yontemi uyguluyorum bir koca ayak olarak.
2 tane babet aldım,iyi de para verdim kenarlardan vuruyor İade de edemiyorum. Watsonsta ufak şeffaf bir şey satılıyor,ayakkabı vurmasını önlüyormuş,dün arkadaşım aldı 1 tane de bedavaymış. Baya memnun kaldı,ondan alacam son çare
Öyle ayakkabıyı alıp başka müşteriye satan insana da, giyip giyip iade eden müşteriye de diyecek birşey bulamıyorum.
Ayakkabının bir kusuru olsa anlarım ama vurması ayakkabının kusuru değil, giyenin ayak şekliyle alakalı.
Benim de var vurup acıtan ayakkabım, dandik bir marka da değil hotiçten aldım dünya para verdim. Ama giyiyorum acıta acıta da olsa. Parama kıyamıyorsam giyerim yani bantla falan da olsa.