- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
ayyyy o ne güzel ayak öyle kutu gibi bi de benimkine bak 40 numara39 numara ayakkabının içine tabanlık al ben hep öyle kullanıyorum 35 numara olunca ayaklar
bende genelde internet üzeri alışveriş yapıyorum sorun o haklısınız ama teşekkürleravm ayakkabıcılarından değil de çarşıdan ayakkabı ustalarından alın, valla ayağınıza göre şekil verdiriyorlar resmen ayakkabıya. her bir potluğunu düzeltip, büyüğü küçültüp, küçüğü genişletip yapıyorlar bir şeyler.
bende genelde internet üzeri alışveriş yapıyorum sorun o haklısınız ama teşekkürler
Güzel de ayakkabı bulamıyorum işte her ayakkabı 36 dan başlıyorayyyy o ne güzel ayak öyle kutu gibi bi de benimkine bak 40 numara
elegant olması gerekiyomuşmuşIs yeri icin siyah spor ayakkabi alsan bot iste cok agir gelir.
istedigim her modelde bulamadım bucuguBuçuklu numarayı denediniz mi?
Benim de sağ ayağımla sol ayağım numara olarak birbirinden farklı. Bir numara büyük olan ayakkabıya kalıp koydurun isterseniz. Ya da rahat tabanlıklar var onları deneyin.istedigim her modelde bulamadım bucugu
benimki de 41ayyyy o ne güzel ayak öyle kutu gibi bi de benimkine bak 40 numara
Aynı ben valla babet topuklu hep 3539 numara ayakkabının içine tabanlık al ben hep öyle kullanıyorum 35 numara olunca ayaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?