ayakkabı numarası

Sevdambenimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
482
339
103
Almanya
iyi günler herkese..
buda dertmi demeyin valla çok bunaldım..
kışlık ayakkabıya ihtiyacım vardı aynı zamanda iş yerinde siyah ayakkabı mecburiyeti diye bişi cıkarttılar ..
bende iş yerinde spor ayakkabı giyiyodum mecbur siyah sandaletlerim vardı onları giymek zorunda kaldım..
neyse benim sol ayak şiş şiş 9 -10 saat o ayakkabının içinde ..
küçük parmağım kendinden geçti .. ayağımın yan tarafı şişti kalınlaştı ..alamadım yeni ayakkabıda..
bu arada ayak numaram 38.
neyse ben bi tane kışlık çizme sipariş ettim sagımda hiç bir problem yok solum sıkıyo resmen ayagım büyümüş .. çok moralim bozuldu..
39 u aldım onun içinde ayagım yüzüyo ..ben napıcam ..yeni ayakkabıya ihtiyacım var ..
fark ettimki ben bir bucuk yıldan beri hiç yeni ayakkabı almamısım..
düz ,spor giymekten ayagım büyümüş napim ben:cry::cry::cry:

avm ayakkabıcılarından değil de çarşıdan ayakkabı ustalarından alın, valla ayağınıza göre şekil verdiriyorlar resmen ayakkabıya. her bir potluğunu düzeltip, büyüğü küçültüp, küçüğü genişletip yapıyorlar bir şeyler.

avm ayakkabıcılarından değil de çarşıdan ayakkabı ustalarından alın, valla ayağınıza göre şekil verdiriyorlar resmen ayakkabıya. her bir potluğunu düzeltip, büyüğü küçültüp, küçüğü genişletip yapıyorlar bir şeyler.
bende genelde internet üzeri alışveriş yapıyorum sorun o haklısınız ama teşekkürler

bende genelde internet üzeri alışveriş yapıyorum sorun o haklısınız ama teşekkürler

internetten ayakkabı işi yaş

ben bir mağazaya girsem en az üç beş ayakkabı deniyorum

model ve rahatlık açısından bazen beğenmiyorum başka başka deniyorum hatta rahat olmuyor almıyorum

internetten denk getirmek çok zor

yani önce deneyip sonra netten alınabilir de öbür türlü iki fotoya bakıp ayakkabı alan bunları da giymeyi başaranlara hayranım valla

hatta geçen konuştuk arkadaşlarla kara Cuma dan bir grup bir çok şey almış bir de benim gibi eski modeller sadece muhabbet etmiş

Biraz sık dişini kalıba girer diyeceğim ama acıyan ayak da eziyet oluyor insana..
38 numara ayakkabıyı biraz açtır kalıba sokturup. Ayakkabı tamircileri yapar..
Ben de spor, bot vs giymekten iyice rahatladı ayaklar. Geçen sene giydiğim çizme sıktı incecik çorapla giydim..

Back