Ayakkabı kutusu' tweet'i okuyan Cem Ceminay, TRT FM'den kovuldu
TRT FM'de Günaydın Türkiyem adlı programın yapımcılığı ve sunuculuğunu yapan radyo sunucusu Cem Ceminay'ın TRT'deki işine son verildi. Ceminay'ın canlı yayın sırasında 17-25 Aralık’ta ayakkabı kutusuna gönderme yapan tweeti okuduğu için işten çıkarıldığı öğrenildi.
TRT FM'e geçen yıl transfer olan ve hafta içi her sabah yayına çıkan Cem Ceminay, Aralık ayının sonunda TRT yönetiminin aldığı karar doğrultusunda işten çıkarıldı. Günaydın Türkiyem programında Ceminay'ın yerine Zafer Akçay'ın yayın yaptığı ifade edildi.
Twitter'dan paylaştığı mesajında "Sabah trafiği meğer ne ızdırapmış radyoda bensiz çekilecek gibi değil herkese kolay gelsin." diyen Ceminay, Beyazıt Öztürk ile ilgili ise "Beyaz yine şanslı sayılır yayına çıkıp kendini açıklama yapma fırsatı buldu bulamayanlar da var." ifadelerini kullandı. (CİHAN)
Tabiki hepimiz biliyoruzki öyle birsey hic ama hic olmadi. Iftira atmistir, ondan dolayi isinden olmustur.
O ayakkabi kutlularini gören oldumu ? Tamam gördük, ama o paralar yardima muhtac insanlar icindi. Ama o bakanlarin ogullari tutuklanmadilar, demekki sucsuzlar.
Yani mantiginla degil, yani her gördügün dogru degildir demek. Ögrenin artik. Eskileride unutun. Hükümetin isinede karismayin.
Eski zaferlerin sadece bilek gücüyle değil de ,iman gücüyle olduğundan olmasın.Mesela Osmanlı ordusunun zaferlerinde, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbulu fethetmesinde olduğu gibi.
Eski zaferlerin sadece bilek gücüyle değil de ,iman gücüyle olduğundan olmasın.Mesela Osmanlı ordusunun zaferlerinde, Fatih Sultan Mehmet'in İstanbulu fethetmesinde olduğu gibi.