• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AYAKKABI KOKUSU

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
Kızlar 4 ay önce spor ayakkabı aldım deri fakat ayakkabıda çoraplarımı hergun mutlaka değiştirdiğim halde koku oluştu ne yapsam çıkmadı uzun süre giymedim hala kokuyor ve ayagımı çok terletiyor. ayagım ayakkabının içinde buz gibi oluyor. okadar ıslanıyorki ayakkabıyı çıkartmak istiyorum ıslaklıktan ama çıkartırsam iş yerindekiler bayılır :))

Geçen gün okudum bende hiç denemedim bir deneyin isterseniz :
Ayakkabının içine patates koyup sabaha kadar bekletince kokuyu alıyormuş.

Ayakkabi mağazalarında onun icin spreyler koku icin malzemeler satiliyor mesela deichmannda var.ordan alabilirsiniz aparatif bisey

markalı deil ya kızlar normal bi ayakkabıcıdan aldım ama dandik bişeyde deil peki ayaklarımı ıslatması neden olur terliyor terleyince buz gbi oluyor ayaklarım

İlk defa duyuyorum benımde ayakkabılarım hakıkı deri ama değiştirrerek giyerım ben 2 tane alıyorum aldığımda.

ayakkabıyı direktiade edin var bazı prtaik şeyler de her gece ayakkabını içine birşeyler mi koyacaksınız??

Hava almadigi icin terleme yapar ve evet buz gibi olur terleyincede :) anlıyorum sizi :)

Karbonat..

Ayakkabinin icine serp bir gece beklet.

Sabah silkele giy.

Ilk aldigin gunku gibi.

Ben koku yapmasini beklemeden ara sira karbonatlarim ayakkabilarimi.

Birde her kullanimdan once spreylerim mutlaka.

Kızlar 4 ay önce spor ayakkabı aldım deri fakat ayakkabıda çoraplarımı hergun mutlaka değiştirdiğim halde koku oluştu ne yapsam çıkmadı uzun süre giymedim hala kokuyor ve ayagımı çok terletiyor. ayagım ayakkabının içinde buz gibi oluyor. okadar ıslanıyorki ayakkabıyı çıkartmak istiyorum ıslaklıktan ama çıkartırsam iş yerindekiler bayılır :))
Ya iade et ya da ayakkabi kokusunu önleyici parfümler var onlardan al

Back