ayakkabı keçesi nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
33
selam arkadaşlar açacak yer bulamadım buraya yazayım dedim.ben bugün bir bot aldım 37 numaraydı ilk denediğimde iyiydi sonradan biraz sıkmaya başladı anlamadım gidip tekrar bir numara büyüğünü aldım.aslında 38 benim kendi ayak numaram o da az birşey bol geldi de benim öğrenmek istediğim ayakkabı keçesi yada slikon varmış nasıl birşey bunlar?bir bilgisi olan var mıdır onlar iyi gelir dedilerde bende bilmiyorum nasıl diye sorayım dedim.teşekkürler.ve ben bunu nerelerde bulabilirim yardım edermisiniz.

ayakkabının içine koyuluyor ayakkabının içini daraltmaya yarar... işe yarar bişi ben çizmelerime koyuyorum ayakkabıcılardan satın alabilirsin

Son düzenleme:
ayakkabının içine koyuluyor ayakkabının içini daraltmaya yarar... işe yarar bişi ben çizmelerime koyuyorum ayakkabıcılardan satın alabilirsin

çok teşekkür ederim.

bu arada arkadaşlar keçe alcamda kaç numara almam lazım ayakkabı 38,38 mi alcam yoksa daha küçük mü?

bilgilendirirseniz sevinirim bilenler ona göre alcamda.

ayakkabının numarasını söyler ona göre deneyip alırsın

bu arada arkadaşlar keçe alcamda kaç numara almam lazım ayakkabı 38,38 mi alcam yoksa daha küçük mü?

ayakkabınıda yanında götürürsen senin için daha kolay olur canım ayakkabıcı koyar içine

yaaa kızlar babam almış bir tane benim istediğim gibi değil o düz olanı almış bir de ortapedik ola varmış biraz yüksek onu mu alsam acaba kafam karıştı,genelde ortapedik olan mı iyidir?? cevap yazarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
sen en iyisi ortopedik silikon tabanlık al

silikon tabanlıklar daha rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
ayakkabı tamircilerinden mi bulabilirim onu?

medikal ürünler satan yerlerde bulabilirsin

ayakkabı tamircilerinde genellikle keçe olur ama silikon tabanlık satan tamircilerde vardır heralde

medikal ürünler satan yerlerde bulabilirsin

ayakkabı tamircilerinde genellikle keçe olur ama silikon tabanlık satan tamircilerde vardır heralde

bugün babam alırken adam demiş slikonlusu var birde diye o daha kalındı dedi babam bende bunu aldım dedi ama öbürünü mü alsaydım diye keşke dedi sanırım o dediğin gibi birşey bu arada teşekkürler.

silikon tabanlıkların ince ve kalın olanları var ,onda sadece kalın olanı vardır.

çeşit çok yani.

silikon tabanlıkların ince ve kalın olanları var ,onda sadece kalın olanı vardır.

çeşit çok yani.

evet doğrudur,babam da çok kalın diye almamış.olmazsa medikal ürün satan yerlere de bakarım.cevap için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…