selam arkadaşlar açacak yer bulamadım buraya yazayım dedim.ben bugün bir bot aldım 37 numaraydı ilk denediğimde iyiydi sonradan biraz sıkmaya başladı anlamadım gidip tekrar bir numara büyüğünü aldım.aslında 38 benim kendi ayak numaram o da az birşey bol geldi de benim öğrenmek istediğim ayakkabı keçesi yada slikon varmış nasıl birşey bunlar?bir bilgisi olan var mıdır onlar iyi gelir dedilerde bende bilmiyorum nasıl diye sorayım dedim.teşekkürler.ve ben bunu nerelerde bulabilirim yardım edermisiniz.
yaaa kızlar babam almış bir tane benim istediğim gibi değil o düz olanı almış bir de ortapedik ola varmış biraz yüksek onu mu alsam acaba kafam karıştı,genelde ortapedik olan mı iyidir?? cevap yazarsanız sevinirim.
bugün babam alırken adam demiş slikonlusu var birde diye o daha kalındı dedi babam bende bunu aldım dedi ama öbürünü mü alsaydım diye keşke dedi sanırım o dediğin gibi birşey bu arada teşekkürler.
bugün babam alırken adam demiş slikonlusu var birde diye o daha kalındı dedi babam bende bunu aldım dedi ama öbürünü mü alsaydım diye keşke dedi sanırım o dediğin gibi birşey bu arada teşekkürler.