Gozde1210 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 307 145 133 36 10 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #1 Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum.
Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum.
krizantemcik T-F-E Kayıtlı Üye 28 Nisan 2012 5.115 2.697 198 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #2 kadıköye baktın mı hiç canım ? çok rahat bulabilceğin bi model bu..eger sorun numaraysa yaptırırsın ayakkabıyı ama illaki bulursun
kadıköye baktın mı hiç canım ? çok rahat bulabilceğin bi model bu..eger sorun numaraysa yaptırırsın ayakkabıyı ama illaki bulursun
Gozde1210 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 307 145 133 36 13 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #3 krizantemcik .!.: kadıköye baktın mı hiç canım ? çok rahat bulabilceğin bi model bu..eger sorun numaraysa yaptırırsın ayakkabıyı ama illaki bulursun Genişletmek için tıkla... Baktim evet ama yok.bende cok kolay bulabilecegimi dusunmustum ama malesef. Ya alcak topuklu yada farkli renklerde var.
krizantemcik .!.: kadıköye baktın mı hiç canım ? çok rahat bulabilceğin bi model bu..eger sorun numaraysa yaptırırsın ayakkabıyı ama illaki bulursun Genişletmek için tıkla... Baktim evet ama yok.bende cok kolay bulabilecegimi dusunmustum ama malesef. Ya alcak topuklu yada farkli renklerde var.
krizantemcik T-F-E Kayıtlı Üye 28 Nisan 2012 5.115 2.697 198 13 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #4 Gozde1210 .!.: Baktim evet ama yok.bende cok kolay bulabilecegimi dusunmustum ama malesef. Ya alcak topuklu yada farkli renklerde var. Genişletmek için tıkla... bi de şurayı incele istersen canım GELNLERE ZEL| Dz Model Ayakkablar | 37 Numara Ayakkab | Online Bayan Ayakkab Sat Maazas - Platform Ayakkab, Topuklu Ayakkab, Abiye Ayakkab, Spor Ayakkab
Gozde1210 .!.: Baktim evet ama yok.bende cok kolay bulabilecegimi dusunmustum ama malesef. Ya alcak topuklu yada farkli renklerde var. Genişletmek için tıkla... bi de şurayı incele istersen canım GELNLERE ZEL| Dz Model Ayakkablar | 37 Numara Ayakkab | Online Bayan Ayakkab Sat Maazas - Platform Ayakkab, Topuklu Ayakkab, Abiye Ayakkab, Spor Ayakkab
volare08 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2013 79 0 26 İstanbul 18 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #5 Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... İnci'nin love etc... diye bir gelin ayakkabısı serisi var. Orda da vardı bu ve buna benzer modeller. Reklama girmesin diye link vermiyorum, google'da ararsan çıkacaktır. Bu arada bu seriyi mağazalarında da gördüm. Yolun düşerse bakarsın. Son düzenleme: 18 Ağustos 2013
Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... İnci'nin love etc... diye bir gelin ayakkabısı serisi var. Orda da vardı bu ve buna benzer modeller. Reklama girmesin diye link vermiyorum, google'da ararsan çıkacaktır. Bu arada bu seriyi mağazalarında da gördüm. Yolun düşerse bakarsın.
P penguennnnn Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2013 82 0 26 Hatay 19 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #6 Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... çok güzel bir modelmiş
Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... çok güzel bir modelmiş
M mairuj Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 784 20 98 Ankara 19 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #7 Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajlarda link vermek yasak sanırım ama 37 numara diye bir site var, her tip gelin ayakkabısını rahatlıkla bulabilirsin. Dış mekan çekimi yaptırmayı düşünüyorsanız modelin topuğu ince olduğu için yedek ayakkabı gerekebilir.
Gozde1210 .!.: Kizlar dugunumde hem yuksek topuk hem rahatlik ariyorum. Tecrubeli gelinlerden tavsiyelerine ihtiyacim var. Asagidaki model rahat gorunuyor. Eki Görüntüle 776163 Bu model ayakkabiyi istanbulda bulabilecegim bir dukkan bileniniz varmi? aylardir ariyorum,internettede 36 numara bulamiyorum. Genişletmek için tıkla... Mesajlarda link vermek yasak sanırım ama 37 numara diye bir site var, her tip gelin ayakkabısını rahatlıkla bulabilirsin. Dış mekan çekimi yaptırmayı düşünüyorsanız modelin topuğu ince olduğu için yedek ayakkabı gerekebilir.
Gozde1210 Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2011 307 145 133 36 20 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Gozde1210 #8 Tesekkurler bayanlar. Yonlendirdiginiz yerlere bakacagim.umarim bulabilirim.