''Ayakkabı,Ev Ve Mutfak Hepsi Burada ''

en baştaki üçlü porselen set dışındaki tüm ürünler satıştadır bayanlarr buyurun

Eki Görüntüle 928454

kaliteli malzemeden tepsi 7 tl

Eki Görüntüle 928453

çukur servis tabağı 2 tl

ikili kayık tabak sadece 5 tl kıyafetler için buraya da göz atabilirsiniz :)) http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=12

Eki Görüntüle 940621

Son düzenleme:
Arow çizme 10tl 37 numara 38e de olur kalıbı geniş iç astarinda bilege gelen kısım yipranmis oyuzden bu fiyata satıyorum

bu başlıktan kalan diğer ürünleri de listeliyorum
mantar topuk ayakkabı 5 tl 37numara

38 giyiyorum ben ama olur mu bilmiyorum. :/ gerçi kilo veriyorum ayak numaramda küçülüyor ki büyük gelmeye basladi şimdilik

38 giyiyorum ben ama olur mu bilmiyorum. :/ gerçi kilo veriyorum ayak numaramda küçülüyor ki büyük gelmeye basladi şimdilik

bıldırım gelmemiş canım ben buraya yazdıgını gormedım dolgu topuk ayakkabıyı mı sormuştun

Evet canım...Kargon geldi pazartesi alicam insallah canım...

evet ben de baktım az once tuh ya onu da eklerdım gorseydım dolgu topuk 36-37 numara ama olabilirdi sana başka begendıklerın olursa onu hediye eklerim bır dahakı kargoda ınsallah canım

evet ben de baktım az once tuh ya onu da eklerdım gorseydım dolgu topuk 36-37 numara ama olabilirdi sana başka begendıklerın olursa onu hediye eklerim bır dahakı kargoda ınsallah canım
37 olmaz canım 38 39 arası giyiyorum...Güzelmiş hem ayakkabı..Neyse artıkk...

anladım canım 38 39 gıyıyorsan olmaz evet dar gelırdı

Sıfır canim.kutusundan cikarmadim sadece en küçük boyunu kullandm.onu da satıştan kaldirdm zaten.orta ve büyük boy var
Canım peki fiyat ne düşünüyosun bide takas yaparmısın ihtiyacın olan bişeyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…