• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı ayakkabı bulmak ya da bulamamak

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
ya kızlar ayaklarım 40 numara hatta daha mı büyük bilmioyrum artık bi de taraklı ztn bu nedenle bulamıyorum bişey önceden olan 40 numaralar artık olmuyor tasarruf etmek için kalıplar mı küçüldü acaba diyorum :52: topuklu olsa bi şekilde bulunuyo ama erkek arkadaşım ztn benden 2-3 cm kısa düz bişi arıyorum nişanlık ve gelinlik için nişanlık sax mavi saten bulamıyorum bişi :2:

benımde ayaklar aynı kuzum ya :9 saks saten nerde bulursun bılmıyorum ama. Genel olarak ayakkabıların ıcın bır onerım olabılır cunku benım ayaklarımda 40 ve tarklı bazen 41 numara gıyebılırıyorum. Nine west kalıp konusunda harıka 39,5 ları ayagıma cuk dıye oturuyor. bılgın olsun

cnm ist.daysan bakırkoy carsısında buyuk numaralara ozel sık ayakkabılar yapan bi dukkan var oraya bakabılırsın ttnetin sırasında yanlış hatırlamıyorsam..ozel yapım ama uygun :)

Benim gibi ayağınız 40 bazen 41 ise düğün babeti ayakkabısı bulabilirsiniz. netten bakarsanız 37numara var hemde çok güzeller bakıyorum hafta sonu kararımı verip birini isteteceğim :)

butigo.com a bak ben ordan aldım..ivana sertin sitesi ve çok güzel tasarım ayakkabılar var..40-41 de bulunuyor

Back