• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak üşümesi

berke_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
67
1
46
Sinop
mrb hanımlar, eşim ayaklarını üşütür üşütmez idrar yolu enfeksiyonu tekrarlıyor, bi kriz gibi bi anda ayak üşümesi geliyor akabinde enfeksiyon oluyo, aynı derttn muzdarip olanlarınız var mı? ayak üşümesinii engelleyemiyoruz

merhaba
geçmiş olsun canım.
ayaklarından üşütüp idrar yolu enfeksiyonu geçiriyor..
ayakları buz gibi olup üşüme titreme ve ateş alıyor sanırım.
üroloji bölümüne gidin araştırıp tedavi altına alırlar canım..

pantalon içine bizim taytların benzeri yün içlikler var onlardan alın ayaklara geçek kuzu yünü çoraplar ve ayakkabının içinede keçe koymak yararlı olabilir .geçmiş olsun

Bende aynen böyleydim yazın ortasında hemde haziran temmuz ayım işkence gibi geçti ama melisa çayıyla atlattım..
hem ruhsal dinginlik sakinlik veriyor hemde idrar enfeksiyonunu kesiyor bidahada tekrarlamadı..
sabah akşam bir tutam melisa çayını 1 kupa suyla kaynattım 5 dakika . sonra ocağın altını kapatıp 2 dkda öyle demlettim içtim taze taze çok çok iyi geliyor mutlaka deneyin..
kuzenimde benimle aynı dertten yandı onada çok iyi geldi..

dr çok kez gittk, enfeksiyon antibiyotkle iileşiyor, eşim içliksiz dışarı çıkmaz dikkat eder yani, bu dedelerin ayaklarına giydiklerinden bile aldık (mes adı sanırım)

Bende aynen böyleydim yazın ortasında hemde haziran temmuz ayım işkence gibi geçti ama melisa çayıyla atlattım..
hem ruhsal dinginlik sakinlik veriyor hemde idrar enfeksiyonunu kesiyor bidahada tekrarlamadı..
sabah akşam bir tutam melisa çayını 1 kupa suyla kaynattım 5 dakika . sonra ocağın altını kapatıp 2 dkda öyle demlettim içtim taze taze çok çok iyi geliyor mutlaka deneyin..
kuzenimde benimle aynı dertten yandı onada çok iyi geldi..

saol cnm yarın alıp deniycem hemen

dahiliye doktoruna mı gittiniz.dahiliye doktorları antibiyotikle o an için tedavi edip yolluyorlar.
üroloji doktoruna gitmelisiniz.sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsa altında başka problemler oluyor.
onlar bulunup anlık değil köklü tedavi olması lazım.

dahiliye doktoruna mı gittiniz.dahiliye doktorları antibiyotikle o an için tedavi edip yolluyorlar.
üroloji doktoruna gitmelisiniz.sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsa altında başka problemler oluyor.
onlar bulunup anlık değil köklü tedavi olması lazım.

ürolojiyede gittik dahiliye doktoruna da

öncelikle cok gecmis olsun canim gercekten cok zor ve pis bir hastalik bu bi bulasincada kurtulmasi cok zor.bende 5 yil cektim bu illeti dediginiz gibi ayaklarim hep soguktur belimden karnimdan biraz soguk aldinmi aninda hissederdim agriyi.Ama bu kadar sik tekrarlamasinin sebebi ayak usutmek falan degil kadinlarla erkeklerin anatomisi farkli,erkeklerde pek olmaz aslinda.bence baska bi ürolaga gidip idrar kültürü yaptirin hangi bakteri var ona karsi bi antibiyotik daha etkili olur bide bagisiklik sistemini güclendirici bazi ilaclar var onlardanda kullanabilir ama dr ye bunun cok sik oldugunu ve yasam kalitesini düsürdügünü iyice üstüne basa basa anlatin yoksa sizi pek ciddiye almayip basit bi enfeksiyon sayip siradan bi antibiyotik verip baslarindan saviyolar.mutlaka idrar kültürü isteyin.bide cok sik tekrarladigi icin mesaneside yipranmis olabilir c vitamini de asidi arttirdigi icin bakterileri oldürür.ayrica kadindada erkektede kabak cekirdeginin faydali oldugunu duymustum bi deneyin isterseniz.esin kac yasinda bilmiyorum ama prostat kontrolu yaptirmaktada fayda var oda bu tür agrilar yapabilir.Saglicakla kalin:71:

benim kızım 5 yaşında. geçen sene haziran ayında üst üstde idrar yolu enfeksiyonu geçirdi.
doktorumuz nefroloji ve üroloji bölümüne yolladı.
kızım bebekken bir yaşındayken iki kere idrar yolu enfeksiyonu geçirmişdi.
nefroloji ve ürolojinin ilk sorduğu kaç kere enfeksiyon geçir 4 kere .
keşke ikinci enfeksiyonda doktorunuz yönlendirseydi hemen daha erken tedavi altına alsaydık.
kızım da idrar yolundan böbrege giden kaçak varmış .enfeksiyonun sebepi ondanmış.çok şükür şimdi iyi.
öğrendiğim söylenen, bir insan sık sık enfeksiyon geçiriyorsa altın'da yatan baz rahatsızlıklar var.
idrar yollalrında kum, taş.
mesanenin sinirsel çalışma bozuklukları
mesaneden böbreğe idrar kaçaği olması
idrar yapmayı zorlastıran hastalıklar
büyümüş olan bir prostat
kadınlarda mesane sarkması
idrar yollarında darlık vs. gibi...

ayaklar fazla terliyor ve bu sebeple kendi kendini üşütüyor da olabilir. bildiğiniz ter önleyici deodorantları ayaklarına sıkmayı deneyebilir. hatta gümüş içerenler bakteri de oluşturmaz.

Back