ayak tırnaklarıma french yapamıyorummmm :(((

Eowynn_arwn

Canımm kızlarım :))
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
2.861
3.614
133
slm kızlar malum yaz geliyor..sandaletler,terlikler şık abiye ayakkabılar...benim sorunum ayak tırnaklarımın ço küçük olması.ellerime frenchi çok güzel uyguluyorum fakat ayak tırnaklarıma bir türlü yapamıyorum.yapanlar varsa püf noktalarını söyleyip yardımcı olur musunuzzz

Tek derdin bu olsun canım

Mesela french oje bantları var. Parmaklarına bu bantlarla düzgün ve simetrik bir şekilde french yapabilirsin. Tırnaklarının çok kısa olmamasında fayda var ki frenchler belirgin olsun. Normalde ayak frenchlerimi daha da şık yaparım, şimdi bu fotoyu buldum, idare et. Tırnaklarımı biraz uzatarak frenchi daha yakıştırıyorum ben. Tırnaklarının küçük olduğunu düşünüyorsan sen de böyle deneyebilirsin biraz uzatarak

sana önerebileceğim püf noktaları bunlar

tşk ederim tırnaklarımı biraz uzatarak denicem bende

Mara french yüzüğü olarak googlda arat, çok pratik bir ürün çıkacak karşına Watsons ve bazı parfümerilerde mevcut canım.Aynı kutuda hem el hem ayak için var. Aldım denedim ve beğendim...

Bence git ayaklarına kalıcı oje yaptır.2 ay kullanırsın.koca yaz 2kez yaptırsan idare eder seni ve tüm yaz bakımlı ayaklarla gezmiş olursun.50 tl ye yapıyorlar.

Bbenim de ayak tırnaklarım küçük ama gayet güzel french yapabiliyorum. Tırnaklarını uzatmana falan da gerek yok. Flormarın ince uçlu nail art serisi var. Onun beyazından al, zaten anlayacaksın ne demek istediğimi gayet basit bir şekilde ince ve daha estetik görünen frenchlerin olacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…