Ayak Tırnaklarım :(

Mantar olabilir,mantar tırnaklarda şekil bozukluguna sebep olabilir.

Tırnak mantarıdır bence,
tırnak cilası veren doktorlar da oluyor, 2-3 haftada düzeliyor,
köklü çözüm için hap yazanda, yalnız bu tedavi epey sürüyor 3-4 ay gibi,
cildiyeye görünseniz daha sağlıklı olur tabi ki.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Bende de vardı bu illet mantar bu.Nibulen tırnak cila sati var eczanelerde devamlı olarak kullan,yanına hap da verebilir geçiyor..

Çok teşekkür ederim kzılar. Ben mantar olabileceğini düşünmedim hiç. Tırnağım mı kırılıyor acaba diye düşünüyodum mecburen bi cildiyeye gidicem artık

Kızlar ayak tırnaklarımın bu görüntüsü beni çok üzüyo ne yapabilirim resmen çizik çizik

Eki Görüntüle 858126

güzelim bencede mantar
benımde baş parmagımda var sarı gibi , keserken bile sanki ufalanıyor toz halınde normal kesemıyorum neler yaptım geçmedi ilaç kullandım geçmedi
doktora dedım operasyon olsa ıse yararmı yaramaz dedi nişanlımda ayak bakımına cok onem verıyor napıcam bılmem dugünümede az kaldı

Sağlık bu napabilirsin ki?

Mantar mıymış, ben de bi'inceleyeyim benim ayak baş parmaklarım da çok düzgün değiller sanki ya:44:

Sağlık bu napabilirsin ki?

Mantar mıymış, ben de bi'inceleyeyim benim ayak baş parmaklarım da çok düzgün değiller sanki ya:44:

umarım mantar değildir canım
görsellik sıfır ama napalım daha önemli bir rahatsızlıkta olabılırdı cok şükür diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…