• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak tırnağının katmanlara ayrılarak kırılması (Resimli)

Kiyara

Oğlak
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2014
25
4
6
Merhabalar, iki senedir bu dertden muzdaribim iki ayagimin da bas parmaklari once kokune yakin bir noktadan beyazlamaya basliyor, suan sag ayak tirnagimda olan durum bu sonra yumusayip katmanina ayrilarak kiriliveriyor bakiniz sol ayak parmagim, lutfen benzer bir durum yasayan olduysa bildiklerinizi paylasin.

20141225_171434.jpg

Merhabalar, iki senedir bu dertden muzdaribim iki ayagimin da bas parmaklari once kokune yakin bir noktadan beyazlamaya basliyor, suan sag ayak tirnagimda olan durum bu sonra yumusayip katmanina ayrilarak kiriliveriyor bakiniz sol ayak parmagim, lutfen benzer bir durum yasayan olduysa bildiklerinizi paylasin.

Eki Görüntüle 1350354
bende de aynı sorun var. mantar değil mi bu? eczaneden mantar ilacı diye sorarsan yardımcı olurlar reklamda da vardı bi ara ama ismini unuttum. ben denemedim ilacı bu arada

Merhabalar,
Benim bildigim mantarda tirnak kalinlasip sarariyor, benim problemim tirnagimin beyazlasip katmanlarina ayrilarak kirilmasi, bir cesit soyulmaya benziyor. Mantar oldugunu dusunmedim bu yüzden.

Geçmiş olsun, aynı sorun benim el tırnaklarımda da var, tırnak sertleştirici ürünler pek bi işe yaramadı şimdi limon kremi deniyorum. El ve ayak fark eder mi bilmiyorum ama işe yararsa yazarım.

2 senedir mi var ? Keşke bir gösterseydiniz doktora .. Nasıl oldu bu arada bir değişim var mı ?

Mantar tek çeşit değil benim 5 senedir var.doktor ne verdiysr geçmedi aynısefa kremi denedim oda düzeltir gibi oldu ama geçmedi

Hanımlar iyi geceler.El ve Ayak bakım uzmani yim Naçizane bilgilerimi paylaşmak isterim.Çok çeşitli el ve ayak mantar çeşitleri vardır.Bizlerin en çok bildikleri sararmış tırnak, parmak arası kaşıntılı olan,tırnak altınin boşalmış olması Vs. Tirnagin katmanalara ayrilmasindaki sebebler çeşitli olabilir.Genetik,A yada E vitamin eksikliği,mantar,dolaşim bozukluklari vb.Piyasada birçok ürün bulunmakta.Bu tarzda sorunu olan arkadaşlar, sulu manikür&pedikür yerine medikal bakımı tercih etmeliler.Tavsiye de bulunabileceğim iki ürün var.Burdan yazmam reklama girer. Bilgi almak isterseniz özel mesaj atın.Yardimci olmaya çalışayım.

Back