• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayak tırnağında ve ayağında nasır olanlar

PauLa_PrinCeSs

| V i o L e T T a |
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2012
55
0
16
37
İstanbul
arkdslar bilmiyorum sizinde benim gibi ayağında nasır sorunu olan varmı hiç bir ayakkabımı gıyemez oldum her ıkı ayagımın serce parmağında nasır var ve canımı cok yakıyor ilaçta denedım muzda domateste nasıl gececek bunlar ssadece bi ayakkabı aldım oda spor baskada gıyemıyorum :43::43: başka bişi giyemiyorum giysem kapıdan cıkmadan gerı cıkarıyorum ağlatıyor beni resmen yha

Eki Görüntüle 760327
$violet.gif

bilirim o acıyı. nasır bandı kullan. ayyy benim eşim kimyager bana o hazırlamıştı hemen söküldü. nerde yaşıyorsun?:1:

duoderm diye bi ilaç ver ojemsi nasırına sürüyosun bi kaç gün içinde kabuk olup atıyo kendini sonra üzerinede üresal forte var hem yumuşatıp rengini açıyo ben bu şekilde geçiriyorum sanada öneririm geçmiş olsun çok :34:

aynı sorun sıkıntı bende var. benim de serçe parmağım. hadi yazı parmakarası ile geçiştiririz de kışa ne olacak bilmiyorum. nasırı aldırmak da çözüm değilmiş bir yerde nasır çıktıysa mutlaka tekrarlarmış öyle diyorlar. bi çözüm bulursan bana da yaz olur mu =(

Back