Merhaba benim ayağım ve koltukaltım acayip terliyor. Koltukaltı için 3senedir kullandığım ürün var asla terletmiyor. Ama ayak için hiç bişey bulamadım. Son zamanlarda ayak botoksuna çok denk geliyorum sosyal medyada . Acaba bu konuda bilgisi olan yaptıran var mı? İstanbul'da oturuyorum hangi güzellik merkezinde yaptırsam hangisi guvenirli kaziklamayan sallamadan işini düzgün yapan yer bilmiyorum. Bilen varsa bilgi veriri mi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayak terleme botoksu
- Konu Sahibi Nazar za
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2017
- 3.697
- 15.785
- 208
Koltuk altı için hangi ürünü kullanıyorsunuz?Merhaba benim ayağım ve koltukaltım acayip terliyor. Koltukaltı için 3senedir kullandığım ürün var asla terletmiyor. Ama ayak için hiç bişey bulamadım. Son zamanlarda ayak botoksuna çok denk geliyorum sosyal medyada . Acaba bu konuda bilgisi olan yaptıran var mı? İstanbul'da oturuyorum hangi güzellik merkezinde yaptırsam hangisi guvenirli kaziklamayan sallamadan işini düzgün yapan yer bilmiyorum. Bilen varsa bilgi veriri mi
Merhaba yorumunuzu geç gördüm kusura bakmayın . Ben ozbekistandan alıyorum ürünü burada var mı bilmiyorum araştırmadım. Akşam eve geçiyom ürüne bakıp net bı sekilde yazarım ismini. Araştırırsanız burada varsa alırsınız vardır büyük ihtimal :)Koltuk altı için hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Merhaba şu ürün. Mutlaka gece yatmadan önce temiz koltukaltina kullanıp öyle uyumalı. 3gun boyunca hiçbterleme yapmaz. 3gün sonra yine aynı şekilde gece yatmadan önce sürülür. Gün içerisinde surseniz bı faydası olmaz. Çünkü o bölgede terleme olur ve ürün daha etkisi göstermeden terle beraber akar giderKoltuk altı için hangi ürünü kullanıyorsunuz?
Eklentiler
- 27 Ekim 2017
- 3.697
- 15.785
- 208
Teşekkür ederim.Merhaba şu ürün. Mutlaka gece yatmadan önce temiz koltukaltina kullanıp öyle uyumalı. 3gun boyunca hiçbterleme yapmaz. 3gün sonra yine aynı şekilde gece yatmadan önce sürülür. Gün içerisinde surseniz bı faydası olmaz. Çünkü o bölgede terleme olur ve ürün daha etkisi göstermeden terle beraber akar gider
Bişey deilTeşekkür ederim.
- 7 Ekim 2019
- 11
- 2
- 36
- 35
merhaba, bulabildiniz mi guvenilir bir yer ve ise yaradi mi?Merhaba benim ayağım ve koltukaltım acayip terliyor. Koltukaltı için 3senedir kullandığım ürün var asla terletmiyor. Ama ayak için hiç bişey bulamadım. Son zamanlarda ayak botoksuna çok denk geliyorum sosyal medyada . Acaba bu konuda bilgisi olan yaptıran var mı? İstanbul'da oturuyorum hangi güzellik merkezinde yaptırsam hangisi guvenirli kaziklamayan sallamadan işini düzgün yapan yer bilmiyorum. Bilen varsa bilgi veriri mi