- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Aklıma geldi ortopedi. Genelde fizik doktoruna gidiyorum. Ortopedi genelde kırık çıkık bakiyor ya ama benimde aklima geldi gidicemDeğişik birşey nörolojiye ya da ortopediye git bence
yaa tesadüfen konunuzu gördüm.. bende fibromiyaljiden çekiyorum. siz bu konuda rahatlıga kavuştunuz mu? neler yapıldı bunun için. ?Merhaba hanımlar bunu yasayaniniz varmı bilmiyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim
Ben 9 senedir fibromiyalji ile mucadele etmis birsuru doktor gezmis ve birsuru ilac kullanmis birisiyim. En son gecen sene boyun fıtığı ve düzleşmesi de cikti. Aralik ayinda kuru igne tedavisi oldum 3 ay kadar cok iyiydim ancak arada bir yine yokluyor ütü falan yapinca
Simdi ben gece yatağa gecince,yani dinlenmeye gecince vücut ,ayak tabanım,hani parmaklarin alt kısmı o turuncu bolge ve tabanin tam ortasi topuga kadar yani "T" seklinde bir ağrı var
Beni mahvediyor ama yurudugumde evde gezdigimde ağrımıyor. Otururken de yok. Doktora da gittigimde soyledim b12 verdi beyin sinir cerrahisi fizik tedavi doktoruda ilgilenmedi pek bunun fibromiyalji ile alakali oldugunu düşünmüyorum fitikla alakasi olabilirmi? napayim ben ayak altima krem surup corap giyiyorum ve sabah uyandigimda da agriyor sonra kalkinca yataktan agri yok. Bunu yasayan varmi endiselenmekteyim romatizmal olabilir miinternete bakiyorum yine bisey yok
Mune Konuyu dogru yere açtım degil mi? Ve nasil ulasabilirim arkadaslara bu topic pek hareketli degil gibi
Malesef tam kavustugum soylenemez 5 6 gun önce, 2 gün yataga çakıldım. Sanki birisi derimi kopariyor yani bıçakla kesseniz hissetmem oyle diyim. Hava berbatmis megersem. Evdeyim tabi haberim yok soğuk oluşundan, ben bunun icin hap kullandim o kadar ne yazik ki hicbir doktor dogru duzgun bisey yapmadı bilmiyorum doktorlar mi ilgilenmiyor ya da gercekten tedavisi yokmu. Antidepresan kullanmistim.yaa tesadüfen konunuzu gördüm.. bende fibromiyaljiden çekiyorum. siz bu konuda rahatlıga kavuştunuz mu? neler yapıldı bunun için. ?
ah canımmm. ben onlarca belki daha fazla doktora gittim. gitmeye de devam ediyorumMalesef tam kavustugum soylenemez 5 6 gun önce, 2 gün yataga çakıldım. Sanki birisi derimi kopariyor yani bıçakla kesseniz hissetmem oyle diyim. Hava berbatmis megersem. Evdeyim tabi haberim yok soğuk oluşundan, ben bunun icin hap kullandim o kadar ne yazik ki hicbir doktor dogru duzgun bisey yapmadı bilmiyorum doktorlar mi ilgilenmiyor ya da gercekten tedavisi yokmu. Antidepresan kullanmistim.
Siz neler yapiosunuz
aslında benşm genel anlamda tüm kemiklerimde eklerimde ve damarlarımda sorun olduğunu düşünüyoorum.. mesela diz kalça omuz eklemlerimmde sürekli o küt küt sesler varMalesef tam kavustugum soylenemez 5 6 gun önce, 2 gün yataga çakıldım. Sanki birisi derimi kopariyor yani bıçakla kesseniz hissetmem oyle diyim. Hava berbatmis megersem. Evdeyim tabi haberim yok soğuk oluşundan, ben bunun icin hap kullandim o kadar ne yazik ki hicbir doktor dogru duzgun bisey yapmadı bilmiyorum doktorlar mi ilgilenmiyor ya da gercekten tedavisi yokmu. Antidepresan kullanmistim.
Siz neler yapiosunuz
çok tşk ederim allah razı olsunCanim ben simdi doktora gidiyorum. Dönünce sana anlatcam bende. Tum eklemlerinde damarlarinda falan sorun yok. Merak etme sen. Ben anlatcam sana
ah canımmm. ben onlarca belki daha fazla doktora gittim. gitmeye de devam ediyorumiki gün önce ortepediye gdip omuz mr ına girdim yine. yarın da nöroloji ve romatoliye randevum var benim özellkle sağ boynumdan başlıyor ağrı sağ kulunç, sonra sağ kol belin alt kısmı ... ama son zamanlarda sol tarafta da ciddi ağrılar hissediyorum. böyle kaslarım yanıyormuş gibi bir ağrı. ağrı noktasını da tam tespit bile edemiyorum.. bilmiyorum sende de var mı bu durum ama benim özelllikle bu sağ boyun ve omuz kulunc bölgemde sürekli küt küt diye sesler geliyor bu sesler iki üç yıldır var. dışardan dahi duyuluyor. normal omzumu kaldırsam indirsem dahi oluyor. ya da boynumu sağ sol yapsam ble. ya da yürürken kolumu sallarken.. ilk zamanlar önemsemeddim çok ağrı yapmıyor diye ama şimdi artık resmen hayat kalitem sıfırlandı.. sırf bu ağrılar için hamilelik düşüncesini erteliyorum verimli uyku mu? yıllardır hasretim..onlarca dr a gidiyrum her biri saçma sapan seyler söyleyip gnderiyor.. geçen sene uzun süreli fizik tedavi de gördüö. nörol terapi de uygulandı bir seans. ama sonuç olumsuz aslında o dr u beğenmiştim ama bana en son vücudundan gelen o sesler önemli değil deynce onu da sildim. ne demek önemli değiş. o sesler geldikçe nasıl ağrım oluoyor bu yhüzden hic bir dr un tanısına da güvenmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?