Ortopedi Ayak tabanımdaki ağrı

ceren26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
493
73
kızalar ayak tabanım çok agroıyot yürüyünce sanki biri ayaklarımı dövmüş gibi.küçük bi şehirdeyim ortopediste gittim bulamadı nedenini benden başka böle bi sorun yaşayan varmı?

canım , büyük ihtimalle topuk dikeni.. bende iki kez yaşadım, malesef tam bir tedavisi yok. internetten araştırınca önüne bir çok bilgi çıkar. ama sana tavsiyem, ilk yaşadığımda yapmıştım çok iyi geldi bana. umarım sendede etkili bir sonuç olur. bak şimdi , bir küçük patatesi haşla , kabuklarını soy sıcak sıcak ama !! hemen soğumadan içine 1 tatlı kaşığı saf zeytin yağını koy ve ez. sıcakken ayağına bir poşet yardımıyla bağla.. bir gece beklet. sabah kalktığında o ağrıyı hissetmeyeceksin. ben ve tavsiye ettiğim herkes aynı şeyi söyledi. bunu birkaç kez tekrarlayabilirsin. geçmiş olsun dileklerimle, umarım bir an önce iyileşirsin..

canım , büyük ihtimalle topuk dikeni.. bende iki kez yaşadım, malesef tam bir tedavisi yok. internetten araştırınca önüne bir çok bilgi çıkar. ama sana tavsiyem, ilk yaşadığımda yapmıştım çok iyi geldi bana. umarım sendede etkili bir sonuç olur. bak şimdi , bir küçük patatesi haşla , kabuklarını soy sıcak sıcak ama !! hemen soğumadan içine 1 tatlı kaşığı saf zeytin yağını koy ve ez. sıcakken ayağına bir poşet yardımıyla bağla.. bir gece beklet. sabah kalktığında o ağrıyı hissetmeyeceksin. ben ve tavsiye ettiğim herkes aynı şeyi söyledi. bunu birkaç kez tekrarlayabilirsin. geçmiş olsun dileklerimle, umarım bir an önce iyileşirsin..

teşekkür ederim canım denicem.ben düz tabanım sanırım onunlada baglantısı olabilir.agrı topuktan ziyade ayagımın altında ön tarafı.bilmiyom ya inşallah geçer

aynı ağrılardan bende şikayetçiyim, benim daha çok topuklarımda var bende patates ve zeytinyağını dikkate alıcam teşekkürler..

Bende de aynı sorun var ve yürüyüp oturunca tekrar ayağa kalktığım vakit daha fazla ağrı yapıyor. Silikon tabanlık bir nevi işe yarıyormuş diye duydum ama denemedim. Ayakkabı seçimini yaparken sert tabanlı ayakkabılar yerine daha yumuşak tabanlı ayakkabılar tercih edersen daha rahat edersin.
Geçmiş olsuun.

X