• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Tabanı Bakımı

kutsaltoprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
144
43
98
Yardım edermisiniz AAyak tabanım böyle Neler yapmamalıyım ve bakımını Nasıl yapıyorsunuz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,9 KB · Görüntüleme: 445
ayakkabı secımın dogru degıl oncelıkle
lımonlu tuzlu ılık suda 20 dk bekletıp bı guzel ponzalayıp sonra vazelın surup pamuklu corap gıyersen ve bunu yatmadan once yaparsan sabah kalktıgında yumusak ayakların olur

sentetık corap ve uygun olmayan ayakkabı gıymemelısın en once

her dusta da ponzalar ve dus sonrası kremler corap gıyersen bakımlı kalmaya devam eder

ayakkabı secımın dogru degıl oncelıkle
lımonlu tuzlu ılık suda 20 dk bekletıp bı guzel ponzalayıp sonra vazelın surup pamuklu corap gıyersen ve bunu yatmadan once yaparsan sabah kalktıgında yumusak ayakların olur

sentetık corap ve uygun olmayan ayakkabı gıymemelısın en once

her dusta da ponzalar ve dus sonrası kremler corap gıyersen bakımlı kalmaya devam eder
Teşekkür ederimmm dediğiniz gibi yapıcam çok sağolun

LR ın ayak bakım kremi var gayet güzel yumuşatıyor, ama yukarıdaki öneriyi de kesinlikle bende öneririm..

Merhabalar, 40 yaşındayım ve çalışıyourm. Bazen kendime bakacak halim olmuyor :KK43: El ve aayak bakımı yaptırmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır? Bu arada İstanbul'da yaşıyorum.

Back