Ayak Sismesi

bmeleekk

Canım Kızım Sudenil ❤
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
207
50
32
Merhaba 5 aylik hamileyim ve yaklasik 2-3 gundur ayaklarimda sisme var ayak sismesi icin erken bi donem mi yoksa bu zamanlar mi baslar acaba calisiyorum ondan da olabilir mi ? Bilenler yardimci olursa sevinirim

şişme için erken....daaha çok 7.aydan hatta 8.aydan sonra oluyor vucudu su toplaması

Merhaba 5 aylik hamileyim ve yaklasik 2-3 gundur ayaklarimda sisme var ayak sismesi icin erken bi donem mi yoksa bu zamanlar mi baslar acaba calisiyorum ondan da olabilir mi ? Bilenler yardimci olursa sevinirim
benimde ilk hamileliğimde 5 aylık falandım olduğunda doktor muayne etti bir sıkıntı yok ayaklarını uzat dinlen dedi.gerçekten ayakta çok kalıyorsan oda yapıyor tabi birde tuzu azaltmak gerekiyor.bir doktora görün derim telaş yapma tansiyonun iyiyse ve bol tuz tüketmiyorsan dinlenmekte fayda var derim

Tsk ederim :) bugun ki kontrolde dr a bahsettim calisan annelerde bu aylarda normal tuzu azalt ve dinlen bolca dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…