Ayak parmaklarında deri soyulması

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlaar kızım 7 aylık olucak iki hafta sonra doktor muayenemiz var.. bugün hava sıcak diye çorap giydirmedim ayak parmaklarıyla oynarken birden parmak uçlarının derisinin soyulduğunu gördüm neredeyse tüm parmakları önceden mi oldu yeni mi bilemiyorum... Neden olduğuna karşı fikri olan var mı? Daha önce başına gelen falan? Zaten iki hafta sonra doktora gidince sorucam iki hafta beklim mi yoksa yakın vakitte mi gidim bilemedim bide dünden beri aşırı gazı var kendini çok kasıyor sert sert gaz çıkartıyor

Yılan mı bu deri değiştirsin internetten okuduğum kadarıyla alerji belirtileri aynı durumu yaşayan var mı diye merak ettim
Siz deri degistirmiyor musunuz hanimefendi? Yilan mi degistirir sadece? Benim ellerim ayaklarim her mevsim gecislerinde soyulur. Cocukken de olurdu.

Yakınlarda ateşli hastalık geçirdi mi? Benim kızım kucukken çok hastalanırdı. Yüksek ateşle gecen hastalıklardan birkac hafta sonra deri atardı parmaklari, atakları bazen. Hatta bir keresinde 40 dereceye kadar çıkan ateşi olmuştu ısrarcı, ondan 4-5 hafta sonra ayak tırnaklarının tamami ellerin bi ikisi değişti. Rahatsız edici sekilde degil ama alttan gelerek güzelce düştüler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…