Ayak parmaklarım ve ayaklarım kısa ve etli

jasmine16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
102
0
96
İstanbul
benm ayaklarım 37 numara boyunda :) ve geniş biraz yumuk yumukta etli böyle ayak parmaklarım kısa (engel türünde değil ) spor ayakkabı alırken bile ilk ayamı soktumda acıtıo büyük alıorum arkadan çıkıo falan sğor ayakkabıyı bi şekilde hallediyorum yine ama geçenlerde babet denedim 37 sıktı 38 denedim büyük geldi canım sıkıldı 17 yasındayım moralim bozuluyo topuklu ayakkabı nası giycem rahat olmuyo ayam parmaklarım sıkışıyo napıyıım ?

.............

Son düzenleme:
benim kardeşiminde öyle her kalıbı giyemiyo ama geniş kalıplı buluncada sorun yaşamıyo yani uç kısmına doğru daralan değilde geniş olanlardan..benimde ayakkabı artık kabus ya 39 40 giyiyorum ve her ayakkabı iğrenç duruyo yaz geldi şimdi sandalet istiorum ama hiç yakışmıyo off =((((

aynı bnmde kardeşiniz gibi

Benim ayaklarım 36 numara ve aynen senin gibi parmaklarım kısa ve etli. Ayakkabı alırken sadece 'geniş kalıplı' olmasına dikkat ediyorum. Tüm ayakkabıları alamıyorsun tabi ama emin ol ince uzun parmakları olanlara da bol geliyordur bizim giyebildiklerimiz ve onlar da şikayetçidir. Parmaklarımın kısa olmasından hiç şikayetçi değilim, eğer senin de ÇOK AŞIRI bir kısalıkta değilse bence sen de şikayetçi olma. Ayak boyun kadar ve parmakların olsa daha mı iyi :) Aldığın ayakkabıları sirke ile ıslatılmış bir bezi içine sokarak 2 gün beklet, zaten genişler.

haklısın tabi ama insan evladı çiğ süt emmiş:) hımm sirkeli bez deniyebilirim sağol...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…