Ayak parmağında şişlik ve uyuşukluk

Evet normalde olur ama iki gecedir son noktadayım artık. Kıvrana kıvrana sabah olmasını bekliyorum. Bakalım doktor ne diyecek.

Bir de şey sorucam. Bu hastalık için ilk hangi bölüme başvurmak gerekiyor? Ben vücudundaki kaşıntı kızarıklık ve kabartı sebebiyle cildiyeye randevu aldım ama sanki cildiyeyle bir alakası yok.

Doktora gidemedim malum okullar kapandı kızım ortada kaldı izin aldım onunla ilgileniyorum haftaya iş başı yapacağım o zaman dahiliye ye gidip kantesti vs yaptırıp romatizmal bişi değilse nöroloji ye gideyim diyorum.. şişiyor parmak yine uyuşukluk hissi oluyor kıvırırken falan ama üstüne basınca olan ağrı yok şu an..

Olabilir. Belki omurgada bir sorun olup ayaga da vuruyordur. Sonuclari bize de bildirin. Bende merak ediyorum
Gidemedim doktora okul durumlarından dolayı haftaya kadar idare edeceğim artık ağrım yok ama şişlik devam ediyor.. Dahiliye ye gidip testlerde bişi çıkmaz ise sonrası nöroloji ye gitmeye karar verdim sinir sıkışması gibi değil çünkü hissettiğim ama kafa karışık

Agrisi bu kisa sürede gecmisse belki gercektende romatizma degildir. Bende ilk ne oldugunu anlamadilar yarim sene artan agrilar ve sislikle gezdim ortada Insallah cabuk gecer. Cok gecmis olsun tekrar

Teşekkürler bende mrk ediyorum neden olduğunu ama bakalım çıkacak kokusu yakında
Parmağın son durumu dün yine baya şişti yarına randevu aldım dahiliye den sabah bir kolu gidip muayene olacağım

Eklentiler

• 1607412268707284297263026490981.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 310
Agrisi bu kisa sürede gecmisse belki gercektende romatizma degildir. Bende ilk ne oldugunu anlamadilar yarim sene artan agrilar ve sislikle gezdim ortada Insallah cabuk gecer. Cok gecmis olsun tekrar
Doktora gittim röntgen çekildi yeniden idrar kan tahlili yaptı, bir sıkıntı çıkmadı romatizmal bir durum da yok, kırık çıkık vs de yok, belki ayakkabı vurmuştur dedi ama öyle bir durum da yok zaten rahat ayakkabılar giyerim hep. Erol f ort verdi 1 hafta kullanacağım geçmezse yeniden gideceğim aynı doktora. Yalnız Allah parası olmayana acısın yarım saat sürmedi işim bayıldım bir ton para çıktım sağlıksa söz konusu olunca acımıyorum ama ya paramız olmasa yazık halimize

Romatizma cikmamasina sevindim. En azindan o konuda iyi bir sonuc almissiniz. Türkiyedeki saglik sistemini pek anlamis degilim. Sigorta varsa bile insanlardan yine bi ton para aliyorlar

Romatizma cikmamasina sevindim. En azindan o konuda iyi bir sonuc almissiniz. Türkiyedeki saglik sistemini pek anlamis degilim. Sigorta varsa bile insanlardan yine bi ton para aliyorlar
Özele gittim mecburen devlette yer bulmak sıkıntı çoğu da pandemi hastanesi olduğundan servislerde randevu bulunmuyor. Gittiğim hastane orta ayar bir hastane ama yılbaşından beri sadece muayene bile 115 ten 165 e çıkmış, tahlil röntgen derken 400 tl ye yakın para ödedim.
Parası olmayanın vay haline zaten ekstra para ödemekte cabası ama napacaksın mecbur ödüyorsun sağlıkta fazla ertelenmiyor..

İlaç etkisi geçince şişlik başa sarıyordu o nedenle kutuyu bitirip yeniden gittim dahiliye ye ortopediye git dedi, bende üniversite hastanesinden şans eseri randevu alıp oraya gittim bugün. Yeniden röntgen çekildi çekiç parmak olabilir ama MR alalım daha iyi anlarız dedi geçmiş doktor serüvenimi de anlattım şimsilik ağrı oldukça ağrı kesici ile idare edeceğim.
MR randevum haftaya sonuçlar için yılbaşında gideceğim yeniden doktora bakalım buradan bir teşhis çıkacak mı

Canim bende fıtık varmış.2 +1 yeni oluşanDoktorla görüşmeye gidecem ayak ve parmak icin ne derse yazarim
Cok tesekkurler hatirlayip yazdiginiz icin.Benim hali hazirda zaten fitigim vardi.Hamilelik tetikledi saniyorum ama hala devam etmesi ve gecmemesi uyusuklugun bilemedim size fizik tedavi verdi mi ?

Cok tesekkurler hatirlayip yazdiginiz icin.Benim hali hazirda zaten fitigim vardi.Hamilelik tetikledi saniyorum ama hala devam etmesi ve gecmemesi uyusuklugun bilemedim size fizik tedavi verdi mi ?
Henüz doktorumla görüşmedik.Baska doktor sonuçlarımi gördü.Bakalim ozon tedavisi duydum onu söyleyecem.Nasil bir yol izlerlerse yazarim size.Parmak uyusuklugunun gecmemesini de sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…