- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.606
- 133
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Evet normalde olur ama iki gecedir son noktadayım artık. Kıvrana kıvrana sabah olmasını bekliyorum. Bakalım doktor ne diyecek.Evet bendeki reaktif artriti yani enfeksiyon sonrasi iltihapli romatizma oda ilk ayakta basliyormus. Dizlerimx ayaklarim ve ayak bilegi baska yerimde olmadi sukur gectide.
Iltihapli romatizma evet ilk el parmaklarinda basliyor genelde. Bir kan testi yaptirin. Romatizma degerlerine bakilsin.
Tutukluk oluyormu sabahlari
Bir de şey sorucam. Bu hastalık için ilk hangi bölüme başvurmak gerekiyor? Ben vücudundaki kaşıntı kızarıklık ve kabartı sebebiyle cildiyeye randevu aldım ama sanki cildiyeyle bir alakası yok.Evet bendeki reaktif artriti yani enfeksiyon sonrasi iltihapli romatizma oda ilk ayakta basliyormus. Dizlerimx ayaklarim ve ayak bilegi baska yerimde olmadi sukur gectide.
Iltihapli romatizma evet ilk el parmaklarinda basliyor genelde. Bir kan testi yaptirin. Romatizma degerlerine bakilsin.
Tutukluk oluyormu sabahlari
Ayakta oluştu ama kızarıklık vs başka bişi yokAyakta mı oluştu sizin? Benim el parmaklarım ve bileğimde var, yanında da şiddetli ağrı. Tüm vücudum kabartı, kızarıklık ve kaşıntı içinde. İltihaplı romatizmadan şüpheleniyorum
Topuklu hiç giymiyorum kiTopuklu ayakkabı sonrası bende oluyor bu 2-3 gün
Gidemedim doktora okul durumlarından dolayı haftaya kadar idare edeceğim artık ağrım yok ama şişlik devam ediyor.. Dahiliye ye gidip testlerde bişi çıkmaz ise sonrası nöroloji ye gitmeye karar verdim sinir sıkışması gibi değil çünkü hissettiğim ama kafa karışıkOlabilir. Belki omurgada bir sorun olup ayaga da vuruyordur. Sonuclari bize de bildirin. Bende merak ediyorum
Gidemedim doktora okul durumlarından dolayı haftaya kadar idare edeceğim artık ağrım yok ama şişlik devam ediyor.. Dahiliye ye gidip testlerde bişi çıkmaz ise sonrası nöroloji ye gitmeye karar verdim sinir sıkışması gibi değil çünkü hissettiğim ama kafa karışık
Teşekkürler bende mrk ediyorum neden olduğunu ama bakalım çıkacak kokusu yakındaAgrisi bu kisa sürede gecmisse belki gercektende romatizma degildir. Bende ilk ne oldugunu anlamadilar yarim sene artan agrilar ve sislikle gezdim ortadaInsallah cabuk gecer. Cok gecmis olsun tekrar
Parmağın son durumu dün yine baya şişti yarına randevu aldım dahiliye den sabah bir kolu gidip muayene olacağımTeşekkürler bende mrk ediyorum neden olduğunu ama bakalım çıkacak kokusu yakında
Geçmiş olsun guta çok benziyor eşimde de varParmağın son durumu dün yine baya şişti yarına randevu aldım dahiliye den sabah bir kolu gidip muayene olacağım
Valla ne olduğunu bilmiyorum henüz doktorda bir teşhis koyamadı yeniden röntgen çekildi, idrar kan testi yaptı, sonuçlar çıkmadığı için eve geldim ama öğleden sonra arıcam doktoru bakalım ne çıkacakGeçmiş olsun guta çok benziyor eşimde de var
Doktora gittim röntgen çekildi yeniden idrar kan tahlili yaptı, bir sıkıntı çıkmadı romatizmal bir durum da yok, kırık çıkık vs de yok, belki ayakkabı vurmuştur dedi ama öyle bir durum da yok zaten rahat ayakkabılar giyerim hep. Erol f ort verdi 1 hafta kullanacağım geçmezse yeniden gideceğim aynı doktora. Yalnız Allah parası olmayana acısın yarım saat sürmedi işim bayıldım bir ton para çıktım sağlıksa söz konusu olunca acımıyorum ama ya paramız olmasa yazık halimizeAgrisi bu kisa sürede gecmisse belki gercektende romatizma degildir. Bende ilk ne oldugunu anlamadilar yarim sene artan agrilar ve sislikle gezdim ortadaInsallah cabuk gecer. Cok gecmis olsun tekrar
Doktora gittim röntgen çekildi yeniden idrar kan tahlili yaptı, bir sıkıntı çıkmadı romatizmal bir durum da yok, kırık çıkık vs de yok, belki ayakkabı vurmuştur dedi ama öyle bir durum da yok zaten rahat ayakkabılar giyerim hep. Erol f ort verdi 1 hafta kullanacağım geçmezse yeniden gideceğim aynı doktora. Yalnız Allah parası olmayana acısın yarım saat sürmedi işim bayıldım bir ton para çıktım sağlıksa söz konusu olunca acımıyorum ama ya paramız olmasa yazık halimize
Özele gittim mecburen devlette yer bulmak sıkıntı çoğu da pandemi hastanesi olduğundan servislerde randevu bulunmuyor. Gittiğim hastane orta ayar bir hastane ama yılbaşından beri sadece muayene bile 115 ten 165 e çıkmış, tahlil röntgen derken 400 tl ye yakın para ödedim.Romatizma cikmamasina sevindim. En azindan o konuda iyi bir sonuc almissiniz. Türkiyedeki saglik sistemini pek anlamis degilim. Sigorta varsa bile insanlardan yine bi ton para aliyorlar
İlaç etkisi geçince şişlik başa sarıyordu o nedenle kutuyu bitirip yeniden gittim dahiliye ye ortopediye git dedi, bende üniversite hastanesinden şans eseri randevu alıp oraya gittim bugün. Yeniden röntgen çekildi çekiç parmak olabilir ama MR alalım daha iyi anlarız dedi geçmiş doktor serüvenimi de anlattım şimsilik ağrı oldukça ağrı kesici ile idare edeceğim.Romatizma cikmamasina sevindim. En azindan o konuda iyi bir sonuc almissiniz. Türkiyedeki saglik sistemini pek anlamis degilim. Sigorta varsa bile insanlardan yine bi ton para aliyorlar
Canim bende fıtık varmış.2 +1 yeni oluşanSonucu paylasir misiniz? Bende anesteziye baglidir diyorum ama koronadan hastaneye gitmek istemiyorum iki bebekle.
Cok tesekkurler hatirlayip yazdiginiz icin.Benim hali hazirda zaten fitigim vardi.Hamilelik tetikledi saniyorum ama hala devam etmesi ve gecmemesi uyusuklugun bilemedimCanim bende fıtık varmış.2 +1 yeni oluşanDoktorla görüşmeye gidecem ayak ve parmak icin ne derse yazarim
Henüz doktorumla görüşmedik.Baska doktor sonuçlarımi gördü.Bakalim ozon tedavisi duydum onu söyleyecem.Nasil bir yol izlerlerse yazarim size.Parmak uyusuklugunun gecmemesini de sorayimCok tesekkurler hatirlayip yazdiginiz icin.Benim hali hazirda zaten fitigim vardi.Hamilelik tetikledi saniyorum ama hala devam etmesi ve gecmemesi uyusuklugun bilemedimsize fizik tedavi verdi mi ?
enfeksiyon kaynaklı kireçlenme çıktı antibiyotik tedavisine başladımRomatizma cikmamasina sevindim. En azindan o konuda iyi bir sonuc almissiniz. Türkiyedeki saglik sistemini pek anlamis degilim. Sigorta varsa bile insanlardan yine bi ton para aliyorlar
enfeksiyon kaynaklı kireçlenme çıktı antibiyotik tedavisine başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?