• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak numarasi 40 - 41 olan varmi

housewive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2010
16
0
86
İstanbul
Ahh ah ne cektim bu ayaklarimdan. Hic bir begendigim ayakkabi ayagima olmadi .Ayagima olan uzun sure giyince vurdu. Dikisinden ayrildi patladi ..O kadar imrenirimki kibar ayakli bayanlara kucucuk kibar ayakkabilara .Benim ayakkabilarim hep erkek akkabisina benzetildi, ayaklarimla dalga gecildi ( tabi o dalga gecenlerin cocuklarinin ayaklarida buyuk odu oh :)) gulme komsuna gelir basina. Nisanliyken esimle gelinlik ayakkabisi almaya ciktigimizda ayaklarimi sakliya sakliya oldum .Aslinda yamuk parmakli filan degilim ama esimide 41 numeara iydigini ogrenince cok kafaya takmistim neyse sukur yinede eli ayagi olmayan insanlar var.Benim gibi olan varsa paylassin dertleselim.

Ben de 39-40ım canım ayaklarım palet gibi. Annem 37-38 imreniyorum ona küçücük ayağı ben çoğu zaman 40 giyerim küçük ayaklara hep özenmişimdir :( ama babamın soyundaki kadınlara çekmişim iri yarı hepsi. bir de annemin köye gidince herkes ufak tefek ben büyük. Ama çok şükür ayaklarımız var binlerce şükür olsun Rabbimize...

benimde 40 numara bende sinir oluyorum. genelde güzel ayakkabılarda küçük numaralar oluyor. beğendiğim ayakkabılarda 40 numarası yok cevabını alınca sinir oluyorum:1::1::1:

Aslinda Turk kadinlarinin ayaklari kucuk gecen sene ablami ziyarete Almanyaya gittik bayan ayakkabilarinin 43 numarasi bile var ordada kucuk numarasini bulmak zor .Orayi gorunce cok rahatladim ustelik kaliplarida cok rahat 2 3 cift ayakkabi aldim cok rahat hic vurmadi ayagimi

Benimde 39-40 bende sevmiyorum palet gibi ayaklarımı ama bunada şükür :1:

Back