• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak numaramdan küçük numara ayakkabı aldım.Zamanla açılır mı yada açabilir miyim ?

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
0
Yer
Sinop
selam kızlar.bi ayakkabı aldım 38 giyiyorum normalde ama 37 numara.numarası kalmamşt.ama bayıldım yani yine de aldım:69: sizce nasıl açtırabilirim ayakkabıcılar açar mı? ya da pratik bi çözüm önerr mszn? ayakkabı dediğim dizden biraz aşağıda çizme ama çookk tatlı:69::69::69: bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?:10:

kimse bilmiyo mu???:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::119:

canım ayakkabıcıya götür o 1 numara falan büyütüyorr

ayy çok teşekkür ederim canm çok sağol ALLAH razı olsun:72:

ayakkabıcıda çalışıyorsun ayakkabının küçük numarasını alıyorsun ilginç:82:

ayy siz beni burda da mı buldunuz :)) çok hoşuma gitti numarası yoktu zaten zor beğenyorum aldım napayım :62:

evet canm ayakkabıcıya götür kalıp gibi bişe yerleştiriyorla bigün falan galiba. büyüyor.. güle güle kullan.

O günkü tatszlk için k.bakma .. Foto nasıl yükleniyo eve gidince atarm ama albüm yapmayı biliyorum mesaja nasl ekleniyo bilmyorum

O günkü tatszlk için k.bakma .. Foto nasıl yükleniyo eve gidince atarm ama albüm yapmayı biliyorum mesaja nasl ekleniyo bilmyorum

önemli değil :34:

mesaj yazdığımıx sayfanın altında eklenti ekle var oradan ekliyorum ben:69:

Teşekkrler:) aksam kardesmden pc yi kapabilrim insallah yüklerim:)

$Photo_00013.jpg $Photo_00014.jpg yapabildim mi bilmiyorum :82:

Ayakkabın deriyse ve baş parmağın değmiyorsa 1 numaraya kadar açılabilir, hatta deri giydikçe ayağının şeklini alır kalıba bile koyamana gerek kalmaz ama baş parmağın değiyorsa yapacak bir şey yok, kullanmamanı tavsiye ederim tırnağında batık olabili...

ayakkabılar genelde giyildikçe hafif esneme yapabiliyor..bunu zaten ayakkabı mağazası olan biri demişti..ama çok sıkı ise bu daha ayağına zarar yalnız..vurmada yapar mesela..birde farzetki ogün alışveriş falan çok yoruldun ayakların şişti ee bu durumda rahat edebilecekmisin??

Back