Ayak mantarı

Canayhh

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
6
0
6
Nevşehir
Arkadaşlar ayak başparmağında mantar başlangıcı var ve doktor terbisil ve funit adlı ilaçları verdi ama ben ilaç kullanmaktan çok korkan bir insanım yan etkilerinden dolayı sizce kullanmamda bir sakınca var mı?tavsiyesi olan var mı?

Keşke zamanlama tutsaydi :)) kullanmışsındır şimdiye kadar. Çünkü ben 20 Martta başladım kullanmaya.

Yine de daha sonra okumak isteyenler için, iki ayak başparmağımda da mantar vardı. Bir bayan olarak hafif de olsa koku oluşumu kabus gibidir. Araştırdım (hatta buradan) geçici ve kalıcı çözümler vardı. Kalıcı olan ameliyattı ve ben gidip 'ben ameliyat olmak istiyorum çünkü bu bu sebeplerden...' dedim.

inceledi ameliyatlık durumun olmadığından bahsetti. Bana 15 gün sürmem için "kursept krem" verdi, ilaç bitene kadar kullanacağım "funit kapsul" ve tırnak mantarı için "dermo-rest tırnak losyonu" verdi. Kontrol için 1 ay sürem var ama krem ve sanırım funit sayesinde 15 güne kalmadan koku sorunum bitti hala güvensizim çantamda çorabım durur çünkü alışamadım bu duruma.
Ama şöyle söyleyebilirim ince çorap ve içi yünlü botlarımdan kokusuz çıkmak imkansızdır ama testi geçti ilaçlarım :))

hiç bir yan etkisi yok, funit içeriği çok kalabalık ama doktor eğer kullanman için veriyorsa güvenmelisin. Ama sanırım funit uykusuzluk yapıyor çünkü ben sabahlıyorum. Yine de değer.

Tırnak solüsyonu için de şöyle söyleyebilirim hafiften yanma hissedebilirsin çok çok hafiftir bu ama iyileştirdiğini düşünmen gerekir.

Ojesiz veya çorapsız gezemeyen bayanlar mutlaka bu konunun üzerine düşün saklamak durumunda kalmayacaksınız... şuan mantar için yolun başındayım ama aşacağım.
Koku için de başka bir eve gideceğinizde telaş yok :)) çünkü benim 15 günde sona erdi.

Mutlaka dermatolojiye gidin...
Kusurlarımız için dert yanmak yerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

geçmiş olsun öncelikle ben size dr.cure ozon yağını tavsiye ediyorum daha önce bu rahatsızlığı defalarca bu yağ ile tedavi ettik ve sadece mantar değil her hastalığa devadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…