Ayak Burkulmasiiii 🥺

limonnn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
2
0
25
Lütfen Okursanız ve yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba kızlar. Geçen Çarşamba sağ ayağım içe doğru ters döndü ve berbat birer acı hissetim hastaneye sabah gidebildim röntgen çekildi çıkık kırık yok küçücük bir çatlak var dendi alçı olmasa da olur dedi alçıya alalım dedim aldılar neyse dün alçıyi eşimle söktük çünkü yürüyorum hafif topallasamda neyse ayağım sis ve mor şişliği biraz bugün indi ama yer yer sis çıkık diye yada kırık diye çok korkuyorum kırık yada çıkık olsa üstüne basıp yürüyebilirmiyim bilmiyorum bütün ihtiyaçlarımı giderebiliyorum hiç ağrım yok ama uykudan kalkıp yere ilk bastığım da ayak bileği ön kısmında büyük bir yanma ve ağrı hissediyorum bu neden oluyor ne yapmam lazım başına gelenler cevap verirse çok sevinirim teşekürler 🙏❤️

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm, kırık yada çıkık olsa hiç duramazdın, tahminim burkulmadan dolayı kas zedelenmesi olmuştur zaten röntgende de bişey çıkmamış, zeytinyağı sürmeye bak çok etkisi oluyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm, kırık yada çıkık olsa hiç duramazdın, tahminim burkulmadan dolayı kas zedelenmesi olmuştur zaten röntgende de bişey çıkmamış, zeytinyağı sürmeye bak çok etkisi oluyor.
Cok teşekürler eşim de öyle söylüyor ayak şeklinde bozukluk olmaması biraz içime su serpiyor birde egzersiz yaparken küçük küçük ayak kemiklerim cıtlıyor ayağım biraz rahatlıyor yada piskoljik.bilmiyorum🥺

X