Ayak bileklerimde citlatma hissi

nerminis

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
355
286
Aksam 11den sonra basliyor bu durum.
mahvoluyorum psikolijik olarak. Uyuyamiyorum. Ayak bilegimi yukari asagi oynattikca citliyor. Hani parmak citlatirlar ya ondan bahsediyorum. Bir de hemen bileklerimin yanindaki kemiklere bastirdigimda rahatliyorum. Boyle bir sey yasayan var mi? Henuz doktora gitme firsatim olmadi. Gecer diye bekliyorum zaten. Huzursuz bacak sendromu mu acaba dedim ama onun belirtilerinde bu yok.

mahvoluyorum psikolijik olarak. Uyuyamiyorum. Ayak bilegimi yukari asagi oynattikca citliyor. Hani parmak citlatirlar ya ondan bahsediyorum. Bir de hemen bileklerimin yanindaki kemiklere bastirdigimda rahatliyorum. Boyle bir sey yasayan var mi? Henuz doktora gitme firsatim olmadi. Gecer diye bekliyorum zaten. Huzursuz bacak sendromu mu acaba dedim ama onun belirtilerinde bu yok.
Benim artık çıtlatmadığım yerim kalmadı akşam olması birazds rahat edip uyumak için mi bilmiyoeum geceleri bana da çok oluyor çıtlatma değil de bacaklarımda tuhaf bir his oluyor sürekli hareket etme hali varsa huzursuz bacak sendromu oluyor o oluyor bende ama sende yok galiba çıtlatöa diyorsun. Çıtlat rahat uyu bari

Ben de öyleyim ama hiç doktora gitme ihtiyacı hissetmemiştim😅

Evet hareket ettirme hissi yok bende. Sadece citlatma durumu var. Mecburen citlatmam gerekiyor ama defalarca. Uyutmuyor ki canim oyle de boyle de.

Çorap gibi bir şey ile eklem yerini bağlayıp sıkın. Bir süre sonra o çıtlatma hissi geçiyor. Ayrıca soğukta kalmayın. Soğuk ve serin hava azdırıyor.

X