Ayak bileginde sislik :(

Bnszolmaz

Daha fazla bekletme bizii 👪💕😳
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2019
413
557
30
Merhaba iyi geceler herkese kizlar size bisi danışmak istiyorum dün denize gitmistik gittigimiz sahil gayet temiz ve hic tas yoktu ben ilk kes gitmeme rağmen tas olmadığını düşünüp yuruyerek girmek istedim ayagimda da deniz ayakkabısı filan yoktu bende bi kac adim attim suyun altinda goremedim sivri bi tas varmis baya bi ayagima batti hatta kesmis biraz da bende can havliyle hemen çekmek istedim ve sol ayagim ice dogru burkuldu dün ayağımın kesik yerinin acisindan bisi hissetmedim ama bugun basinca asiri agridi ayrica bilegim sismis sistigini cok gec fark ettim edincede masaj kremiyle. Filan ovaladik ama sisi inmedi ve hala cok ayriyo doktora gidersem kırık çıkık bile olmasa alciya alma durumu olur mu kime sorarsam alir dedi emin olamadım sizinde fikirlerinizi almak istedim dinlenmeyle yada masajla gecermi alciya alınması benim icin büyük sorun tabiki herseyn basi saglik ama bu hafta cok onemli bi isim var biraz uzun oldu tesekkur ederim simdiden

Geçmiş olsun. Ayakta morluk yoksa, sıkıntı yok. Ufak bir şey için de alçıya almazlar. Krem sürüp bandajlayıp eve yollarlar. Buz ile kompres et, daha fazla şişmesini engelle, ama direk koyma, havluya sar. Ayağın sabit olacak şekilde kalp hizasında bir kaç gün bandajla, fazla baskı uygulama. Çok üzerine basma. Ya birinden destek al ya da bastonla vs.

Bu arad 3 derecedir burkma.

1: hafif burkma, bandaj ve buz kompresi yeter

2: bağların kısmen kopması ve morluk, doktora görünmeli

3: tamamen kopması bağların, kullanılamaz hale gelmesi - ameliyat.

Demem o ki, kırık değil ki alçıya alınsın?!

Evet kırık olmadigini doktorla netlestirdik alciya da almadi film cekti sadece ayagima bile bakmadi agri kesici ve krem verdi ben zaten ilac icemiyordum almadim eve gelip kendim ovaladim sardim ama hala ustune basamiyorum sizliyo morluk da yok insallah iyileşir tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…