Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Alciya alindi ama cok agriyor 30 gun sonra tekrar gidecegim doktora ama korkuyorum alcida agri normal mi ne zaman gecer bi defa yanlislikla bastim ustune cok acidi
Geçmiş olsun Kadis' cim. Bende diyete bir ayak kırığı sonrası başladım. Ayak tarak kemiklerimden birisi kırıldı ve ayağım diz kapağıma kadar alçıya alındı. Doktor kontrole çağırmaz çünkü biraz geç iyileşecek bir kırık. İlk ne kadar alçıda kalacak dedi? En az 30 gün alçıda kalır. Sonra kontrol ederler. İyileşmezse eğer bu süre uzar. Hele ki seninkisi ayak bileğindeymiş iyileşmesi çok daha zor çünkü eklem yeri. Hareketli bir yer. Alçının çıkmasını bir süre bekleme böyle yaşamaya alış. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun çünkü gerçekten çok zor bir durum. Allah yardımcın olsun.
Alciya alindi ama cok agriyor 30 gun sonra tekrar gidecegim doktora ama korkuyorum alcida agri normal mi ne zaman gecer bi defa yanlislikla bastim ustune cok acidi
Ağrı kesici felan vermedi mi? Üzerine sakın ama sakın basma çünkü yukarda da söyledim eklem yerinde ve iyileşmesi zor. Başka doktora gitme düşüncen yanlış çünkü bütün doktorlar 30 gün sonra gel derler böyle kırıklarda. Önemli olan ayağını kalp hizasının üstünde tutmaya çalış. Çünkü dolaşımda bozulursa allah göstermesin emboli atma riski var. Bol bol dinlen sıkma kendini. Çünkü iyileşene kadar böyle olmak zorunda.:26:
nereye gittin canım? başkent'i tavsiye ederim ortopedisine gitmedim hiç ama gittiğim tüm bölümlerden çok memnun kalmışımdır orda. inşallah bir an önce düzelirsin :/