• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak bileği ve el bileğindeki şişlik

sevgikelebegi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
120
272
33
30
Merhaba Hanımlar ,

Yine bir hastalıkla sizleri rahatsız ediyorum
Buraya yazana kadar hastahaneye gitsene kızım diyecekleriniz olacaktır yarın gideceğim yalnız kafamda deli sorular
Belki yaşayanınız duyanınız vardır
Bende karpal tünel sinir sıkışması vardı ellerimde uyuşma oluyordu ilaç kullanıyorum bunun için
Yalnız birden bire el ve ayak bileklerimde şişme oldu inanılmaz derecede şişme mevcut
Yürürken çok zorluk çekiyorum eğilemiyorum
Şuan yazarken kaç kere dinlendiğimi sayamadım
Ellerim o derece de uyuşuyor ve inanılmaz ağrıyor
Sizce bu şişliğin sebebi ne olabilir
Sabah sağlık ocağına gittim ödem olmadığını söyledi :((

Geçmiş olsun.
İltihaplı romatizma olabilir sanki, romatizmal kan değerlerinize baktırmakta fayda var.

Rutin kan değerlerime baktı sağlık ocağındaki hekim
Abim de farklı bir şehirde laboratuvar da çalışan biri
Film çekilmesi gerektiğini söyledi
Romatizma çeşitlerini araştıracağım
Yarın ki gideceğim doktor bakalım ne diyecek
İlginiz için teşekkür ederim

Boyunda fıtık ellere kola va bacaga vuruyor .Beyin sinir cerrahi mr a gönderiyor .Bana ameliyat dediler .
Evde hicbir is yapmadım.Yarim kilo yük bile kaldirmayacaksin dedi .
Bir kac yıldır iyiydim gümüş takı ve filografiyle ugraşinca gene berbat hale geldim .Bir haftadir onu da bıraktım hafifledi .Artik bir hobim bile yokkkk .:kızgın:

Geçmiş olsun. Benimde ellerimde karpal tünel sıkışması var hem de fibromiyaljim var. Fibromiyalji ile birleşince hele geceleri uykudan uyandırıyor artık şişlik ve uyuşukluk inanılmaz. Ancak iltihaplı eklem romatizması değilsen romatizma kanda çıkmaz.Fizik tedavi doktoru şikâyetlerime göre teşhisi koymuştu. Anlayamazlarsa psikolojik diyebilirler de dikkat et alanında iyi bir doktor bul sana tavsiyem. Bi de fibromiyalji öldürmez süründürür :silah:

Geçmiş olsun. Benimde ellerimde karpal tünel sıkışması var hem de fibromiyaljim var. Fibromiyalji ile birleşince hele geceleri uykudan uyandırıyor artık şişlik ve uyuşukluk inanılmaz. Ancak iltihaplı eklem romatizması değilsen romatizma kanda çıkmaz.Fizik tedavi doktoru şikâyetlerime göre teşhisi koymuştu. Anlayamazlarsa psikolojik diyebilirler de dikkat et alanında iyi bir doktor bul sana tavsiyem. Bi de fibromiyalji öldürmez süründürür :silah:

Karpal tünel ameliyatı olmayı düşündün mü
Ben düşünüyorum açılcası
Geceleri inanılmaz sızlıyor ki şuan da aynı şekilde
Fibromiyoloji ilk kez duydum :(

Boyunda fıtık ellere kola va bacaga vuruyor .Beyin sinir cerrahi mr a gönderiyor .Bana ameliyat dediler .
Evde hicbir is yapmadım.Yarim kilo yük bile kaldirmayacaksin dedi .
Bir kac yıldır iyiydim gümüş takı ve filografiyle ugraşinca gene berbat hale geldim .Bir haftadir onu da bıraktım hafifledi .Artik bir hobim bile yokkkk .:kızgın:

Ameliyat çözüm mü peki

Bnm annemde seneler önce karpaltünel oldu sinir sıkılması ve iki elimden dirseklerinden ameliyat oldu.
Elleri açılmıyordu el kasları yarasa derisi gibi olmustu erimişti.Hiç şişlik görmedim onda.
Kas erimesi yapıyor bu hastalık.
Dr 1 kg dahi olsa hiç birşey taşımamasını örgü, bez sıkma gibi eylemleri kesinlikle yapmamasını söyledi.
Güçsüzlük var elinde.
İstesede yapamıyor çok agrı yapıyor zaten güç kaybından dolayı.
Ameliyattan sonra dr heyetine girdi 6 ayda sinir ilacı kullandı.
Onu bi içiyordu pilot oluyodu resmen.
Dünyadan bi haber.
Sağlık ocağıyla olmaz ki tam teşekkülü hastaneye gitmeniz lazım.

Karpal tünel ameliyatı olmayı düşündün mü
Ben düşünüyorum açılcası
Geceleri inanılmaz sızlıyor ki şuan da aynı şekilde
Fibromiyoloji ilk kez duydum :KK43:
Ameliyata gerek yok şimdilik dendi hemde ameliyattan sonra üç hafta ellerimi kullanmamam lazım ama benim için bu mümkün değil. Fibromiyalji kas romatizması kanda belli olmaz yaşadığım çoğu sağlık sorununun da temeliymiş hem de

Back