• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak bakımı....

nihalina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
2
0
86
Ankara
arkadaşlar ayak topuklarım çok çatlak ve sert nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirimm.:çok üzgünüm:

benimde öyleydi vallaa deve tabanı gibiydiikaydirigubbakcemile3...ama şimdi düzenli olarak lapitak ayak kremi kullanıyorum ve farkı farkedebiliyorum ..kimiside aspirinli vazelin kullanıyor o da iyi geliyormuş..ben denemedim...akşam 15 20 dk ayağını elma sirkeli sıcak suya koy beklet.ayağını kurula ve ayak törpüsüyle törpüle daha sonra lapitak yada aspirinli vazelin sür havlu çorap giy ve öyle yat cnm.1 hafta boyunca gün aşırı yap yapmadığın günlerdede yine ayağına masaj yaparak kremini sür.bu şekilde uygularsan sonuç alırsınnkaydirigubbakcemile5

Vazelin kullanıyorum el ve ayaklarım yumuşacık tavsiye ederim en ucuz yol. kaydirigubbakcemile4

ben de vazelin sürüyorum.2 gripin döküp karıştırıyorum ve ayaklarıma masaj yapıyorum biraz.gripin tanecikleri ölü deriyi yok ediyor,peeling etkisi.ayaklarım bebek poposu gibi oluyor :ecrin_bebek:
topuğu resmen oyuk gibi çatlaklarla dolu birisine de tavsiye etmiştim,umutsuz vaka gibi gelse de...ve şimdi ayaklarını görünce şok oldum,yumuşak ve pürüzsüz :1shok:
mucize gibi ya,üstelik kısa zamanda etkisi görülüyor.ve 2 tlden fazla tutmaz herhalde sengözlerimebaksanab

ben arada ihtiyaç duydukça ılık şampuanlı suda bekletip törpülüyorum ayak için olan herhangi bir yumuşatıcı kremle masaj yapıyorum ve yazın her akşam yatarken krem sürüp yatyorum.şimdiye kadar çatlak vs. olmadı bayanlar kendinize haftada 1 veya ikisaat ayırın mutlu olunkaydirigubbakcemile2

lepitak öneririm canım o diğer kremler gibi değil resmen tedavi ediyo el ve ayakları eşim kullanıyor tavsiye ederim..birde çorapsız gezme her gece yatmadan vazelin veya krem sür her banyoda ponza taşı ile ovala topuklarını..

topuklarım fena çatlamış vazelinmi yoksa ayak kremimi alsam karar veremedim hangisi daha iyi sonuç veriyo evde terlk giymeyi pek sevmiyorum büyük ihtimallede ondan oldu

Selam,en iyisi bir Özel ayyakbakım merkezine gidin. Ve en cok kulanılan Crem Allpresan 15 % Üre le allın. Çatlaklarınısı makinala aldıktan sonra ve hergün cremlediğniz zaman bu sorun yokolur :-)))

Back