• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayak Bakımı İçin Öneri

• Konu Sahibi Konu Sahibi GLKRKY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GLKRKY

Ziyaretçi
Bonié Thérapied / Günlük Bakım Kremi
( Daily Care )

Ayak bakım kremi ayakta oluşmuş çatlak, pişik, koku, terleme ve mantar gibi sorunlarının önlenmesine yardımcı olur.

KULLANIM ŞEKLı:

Günlük kullanım için ayaklar iyice temizlenip kurulandıktan sonra krem günde bir kez masaj yaparak cilde yedirilir. Yazın güneş ve deniz suyuna maruz kalan ayaklara günde iki kez uygulanır.

XXXXXXXXX

Ayaklariniza sadece bu losyon yeterliymis.. ayrıca topuk tasi ayaklar icin zararliymis diyorlar bu konudaki düsünceleriniz nedir acaba??

Son düzenleyen: Moderatör:
lise hayatımda her gün naylon çorapla spor ayakkabının içinde ayaklarım resmen pişerdi
her akşam eve gelip yıkıyordum..hem ayaklarımı hem çoraplarımı...

sürekli nem,sıcak tabi ayaklarım daha fazla dayanamadı
mantar değil ama bu saydığım sebeplerden soyulmalar oluyordu
hiç krem sürmediğim yada topuk taşı kullanmadığım için de tabanlarda kalınca bir ölü tabaka

neutrogenanın ayak kremiyle hiç biri kalmadı şimdi :)
ne topukta ölü deri var ne soyulma ne koku ne de uzun süre ayakkabı içinde olmasına rağmen soyulma falan olmuyor
nefis bi krem

her gün kullanıyordum gece yatarken ama artık arada aklıma geldikçe sürüyorum
başka kreme de gerek duymuyorum açıkcası

hmmm ewet önmli bi problem ayaklar teşk bilgi için...............................

nylon corap fena yapiyor zaten... bilgimiz olsun dimi :)

özellikle naylon çorap giyildiğinde ayaklarda koku oluşması kaçınışmaz. ayaklara sürülecek bebe pudrası ayağın daha az terlemesini sağlıyor. ben yazın sık sık kullanırım çok işe yarıyor.

krem olarak da oriflame in tarçınlı bir kremi var tüm kış yatarken ayaklarıma sürdüm. vazelin de aynı işi görür. yaz için avon naneli yeşil çaylı sprey aldım onu kullanacağım

Back