Kolestrolünüz yüksek olabilir mi?Merhabalar ,sorum şu kızlar ..ayaklarımın altında avuç içlerimde acayip yanma hissi var ama içten bi yanma ..ve bihalsizlik var ateşin var gibi hissedersin tüm vücudun yanıyor gibidir ..aslınds ateşin yoktur öyle bişey ..anlatabilmişimdir umarım .bu durumu yaşayan var mı acaba ? İdrar yoku enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama yine de bu durumdayım
Aslında hiç bakılmadı en son hamileyken bakılmıştı sınırdaydı sanırımKolestrolünüz yüksek olabilir mi?
Aynen. Ondan olabilir .hamilelikte hipotiroidi sorunum vardı sonra düzelmişti bilmiyormEnfeksiyon için ilaç kullaniyormusunuz zaten ondandır belki tiroid problemi varsa ondanda oluyor yani doktora sorun
Enfeksiyon olayiniz bir bitsin değerleriniz normal çıkmaz çünkü tam kan sayımı yaptırın bir baktırın ablam troid hastası sürekli ellerim ayaklarım yanıyor derAynen. Ondan olabilir .hamilelikte hipotiroidi sorunum vardı sonra düzelmişti bilmiyorm
Bi baktırın benceAslında hiç bakılmadı en son hamileyken bakılmıştı sınırdaydı sanırım
Bir ara benim de boyle bir problemim vardi. Doktora danistigimda seker tuketimini azalt hatta tamamen bitir bol su ic bir iki haftaya duzelir duzelmezse tahlil yapariz demisti. Dedigi gibi yaptim duzeldi. Bazen fazla sekerli seyler tuketince oluyormus boyleMerhabalar ,sorum şu kızlar ..ayaklarımın altında avuç içlerimde acayip yanma hissi var ama içten bi yanma ..ve bihalsizlik var ateşin var gibi hissedersin tüm vücudun yanıyor gibidir ..aslınds ateşin yoktur öyle bişey ..anlatabilmişimdir umarım .bu durumu yaşayan var mı acaba ? İdrar yoku enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama yine de bu durumdayım
Hadi ya olabilirEnfeksiyon olayiniz bir bitsin değerleriniz normal çıkmaz çünkü tam kan sayımı yaptırın bir baktırın ablam troid hastası sürekli ellerim ayaklarım yanıyor der
Teşekkür ederim baktıracağımBi baktırın bence
Hiç bakılmadı doğumdan sonra ama tüm tahlillerime baktıracağım mecburen artık ..ilçedeyim merkeze gitmem lazım bebekle zor olur diyr kalıyor hepBenim eşimde de oluyor ara ara. Sebebini bilmiyoruz. Karaciğer yağlanması başlangıcı vardı, kolesterol var onlar yapıyor olabilir
Reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var aslında belki o da olabilirŞeker?
Çok teşekkür ederim ben de dikkat edeceğim .benim reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var .tok karna 2 saat sınra şekerim düşüyor .aslında diyet yapmam lazım şeker beyaz un vs hiç tüketmemem lazım ama ben diyet yapmıyorum şıanBir ara benim de boyle bir problemim vardi. Doktora danistigimda seker tuketimini azalt hatta tamamen bitir bol su ic bir iki haftaya duzelir duzelmezse tahlil yapariz demisti. Dedigi gibi yaptim duzeldi. Bazen fazla sekerli seyler tuketince oluyormus boyle
İnşallah çok teşekkür ederimBenim eşimde oluyor bu durum, genelde akşamları tatlıyı ve çikolatayı kaçırdığında ortaya çıkıyor . Siz güzelce tahlillerinize baktırın, umarım kolayca geçer
Rica ederim gecmis olsun tekrarÇok teşekkür ederim ben de dikkat edeceğim .benim reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var .tok karna 2 saat sınra şekerim düşüyor .aslında diyet yapmam lazım şeker beyaz un vs hiç tüketmemem lazım ama ben diyet yapmıyorum şıankaçırmış olabilirm biraz .sizin demeniz bana uyarı gibi oldu ,farkına vardım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?