Ayak altı yanma

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar ,sorum şu kızlar ..ayaklarımın altında avuç içlerimde acayip yanma hissi var ama içten bi yanma ..ve bihalsizlik var ateşin var gibi hissedersin tüm vücudun yanıyor gibidir ..aslınds ateşin yoktur öyle bişey ..anlatabilmişimdir umarım .bu durumu yaşayan var mı acaba ? İdrar yoku enfeksiyon için ilaç kullanıyorum ama yine de bu durumdayım

Kolestrolünüz yüksek olabilir mi?

Enfeksiyon için ilaç kullaniyormusunuz zaten ondandır belki tiroid problemi varsa ondanda oluyor yani doktora sorun

Enfeksiyon için ilaç kullaniyormusunuz zaten ondandır belki tiroid problemi varsa ondanda oluyor yani doktora sorun
Aynen. Ondan olabilir .hamilelikte hipotiroidi sorunum vardı sonra düzelmişti bilmiyorm

Aynen. Ondan olabilir .hamilelikte hipotiroidi sorunum vardı sonra düzelmişti bilmiyorm
Enfeksiyon olayiniz bir bitsin değerleriniz normal çıkmaz çünkü tam kan sayımı yaptırın bir baktırın ablam troid hastası sürekli ellerim ayaklarım yanıyor der

Benim eşimde de oluyor ara ara. Sebebini bilmiyoruz. Karaciğer yağlanması başlangıcı vardı, kolesterol var onlar yapıyor olabilir

Bir ara benim de boyle bir problemim vardi. Doktora danistigimda seker tuketimini azalt hatta tamamen bitir bol su ic bir iki haftaya duzelir duzelmezse tahlil yapariz demisti. Dedigi gibi yaptim duzeldi. Bazen fazla sekerli seyler tuketince oluyormus boyle

Benim eşimde oluyor bu durum, genelde akşamları tatlıyı ve çikolatayı kaçırdığında ortaya çıkıyor . Siz güzelce tahlillerinize baktırın, umarım kolayca geçer

Enfeksiyon olayiniz bir bitsin değerleriniz normal çıkmaz çünkü tam kan sayımı yaptırın bir baktırın ablam troid hastası sürekli ellerim ayaklarım yanıyor der
Hadi ya olabilir evet gitmeyi düşünüyorm ilacım bitiince inşallah

Benim eşimde de oluyor ara ara. Sebebini bilmiyoruz. Karaciğer yağlanması başlangıcı vardı, kolesterol var onlar yapıyor olabilir
Hiç bakılmadı doğumdan sonra ama tüm tahlillerime baktıracağım mecburen artık ..ilçedeyim merkeze gitmem lazım bebekle zor olur diyr kalıyor hep

Reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var aslında belki o da olabilir şekerim düşüyor devamlı aslında .tatlı bişey yesem aniden yükselip hızlıca düşüyor .o da olabilir .önceleri böylr olmuyodu ama parmağımın yanması acayip arttı

Çok teşekkür ederim ben de dikkat edeceğim .benim reaktif hipoglisemi rahatsızlığım var .tok karna 2 saat sınra şekerim düşüyor .aslında diyet yapmam lazım şeker beyaz un vs hiç tüketmemem lazım ama ben diyet yapmıyorum şıan kaçırmış olabilirm biraz .sizin demeniz bana uyarı gibi oldu ,farkına vardım teşekkür ederim

Benim eşimde oluyor bu durum, genelde akşamları tatlıyı ve çikolatayı kaçırdığında ortaya çıkıyor . Siz güzelce tahlillerinize baktırın, umarım kolayca geçer
İnşallah çok teşekkür ederim dikkat edeceğim

Rica ederim gecmis olsun tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…