Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birşey mi
Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birleyen mi?
İş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.
Yani saçma,tuhaf.
Podyum işi olsa belki ama şirket içerisinde çok garip
Günaydın ,tünaydın herkese benim ayağımda romatizma var ve işte topuklu giymem gerekiyor bu yüzden de ayağım çatırdıyor ses geliyor yani bu ayıp birşey mi
Resmen modern kölelik bu şirketlerin yaptırdığı, romantizma zor bur rahatsızlık lütfen sağlığınızı düşünün, gerekirse iş değiştirin, ileride yürüyemez hale gelmekte var , ailemin yarısından fazlası romatizma hastası ve ara ara bende de kendini hissettiriyor hava değişimlerinde, şimdilik iyi ama yaşlılıkta baya zor ...
İş yerinin ve yapılan işin ruhuna aykırı olan kıyafetleri zaten istemezler ki bu kanuni hakları ancak topuklu ayakkabının kılık kıyafet zincirine dahil edildigini sanmıyorum ben.
Yani saçma,tuhaf.
Podyum işi olsa belki ama şirket içerisinde çok garip