Ayağımdaki kaşıntılar

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
selam kizlar...yaklasik 1 ay once ayagimin kucuk parmaginda bi kasinti oldu sanki sivilce cikmis gibiydi bende aldirmadim gecer die sonra kesildi kasintilar ve sonra tekrar basladi bu sefer butun parmaklarim bole kabardi gibi sanirim ayak mantari gidip krem aldim eczaneden ama bi faydasini gormedim sizdede boyle olan varmi ewde denediginiz seyler varmi cok rahatsiz ediyor ve cok kasiniyor aklima limonu sikip icine tuz koyup surmek geldi ama bi zarari olurmu die korkuyorum...nasil kurtulacam bu illetten ilk defa oluyor...yardim edin...

konu yanlış yerde açılmış:KK1:okuyunca bir şaşırdım moderatörlere söylersen düzeltirler.mantar gibi birşey olabilir doktora göstermekte fayda var

konu yanlış yerde açılmış:KK1:okuyunca bir şaşırdım moderatörlere söylersen düzeltirler.mantar gibi birşey olabilir doktora göstermekte fayda var

yok dogru yere actim...diger yere yazdim kimse bisey yazmayinca bende buraya yazdim yinede tesekkurler onerin icin...:nazar:

selam kizlar...yaklasik 1 ay once ayagimin kucuk parmaginda bi kasinti oldu sanki sivilce cikmis gibiydi bende aldirmadim gecer die sonra kesildi kasintilar ve sonra tekrar basladi bu sefer butun parmaklarim bole kabardi gibi sanirim ayak mantari gidip krem aldim eczaneden ama bi faydasini gormedim sizdede boyle olan varmi ewde denediginiz seyler varmi cok rahatsiz ediyor ve cok kasiniyor aklima limonu sikip icine tuz koyup surmek geldi ama bi zarari olurmu die korkuyorum...nasil kurtulacam bu illetten ilk defa oluyor...yardim edin...

canım aynı şikayetleri ben de yaşadım cildiyeye gittim,alerji dedi temiz tutmam yeterliymiş geçecekmiş mevsimselmiş.geçmiş olsun..

google'dan aratirsaniz bazi alternatif tip receteleri bulabilirsiniz.
sirkeli bir seyler vardi diye hatirliyorum...

bnde de vardı,şimdi geçti.doktora gittim 2 ilaç verdi,tamamdır:KK51: doktora git mutlaka,belki de arkadaşın dediği gibi mevsimsel bişeydir.geçmiş olsun canım:KK71:

merhaba,geçmiş olsun...

eşimdede aynı sorun vardı FUCICORT isimli merhemi kullandık iyi geldi,dr tavsiyesi değil ama oda bi arkadaşından duymuş.

Konu içeriği nedeniyle "Genel sağlık bilgileri"başlığına taşınmıştır ve konu başlığı içeriğe uygun şekilde değiştirilmiştir.

yorumlariniz icin tesekkur ederim simdi bi krem kullaniorum sanki iyi oluor gibi bitsin iyilesmesse bi doktora gidecem bakalim...iki ayagim olsa belki mevsimsel alarji olabilir ama sadece birtanesinde var?:nazar:

yorumlariniz icin tesekkur ederim simdi bi krem kullaniorum sanki iyi oluor gibi bitsin iyilesmesse bi doktora gidecem bakalim...iki ayagim olsa belki mevsimsel alarji olabilir ama sadece birtanesinde var?:nazar:

benimde tek ayağımdaydı cnm :) ama doğrusunu elbette gideceğin dr bilir biz sadece kendi yaşadığımız benzer tecrüblerden yola çıkarak yorumda bulunuyoruz.geçmiş olsun...

X