- 15 Kasım 2014
- 273
- 33
- 34
-
- Konu Sahibi guneslihava
Cnm doktora gittim bugun evet ustude simsicak kan aldilar bantladilar filim cekilmeyede gidicem bir an önce.Ayaginizin ustu sicakmi benimde ole olmustu bende ayakta calisiyordum ondandir dedim. Bi cok kez doktora gitmemde bi sonuc vermedi.. alerji vs olblr dedilr bi gun bi mustrim anladi ve konustuk baya romotologa gitmem gerektigini soyledi kizindada romatizma varmis ve gittim iltihapli eklem romatizmasi cikti ins senin ole degildir cnm ama fizik tedavi hastanesinede gideblrsn cnku devlte romotologa direk randevu vermiolr anca ozelde veriolr ben medicale gittim 350 tl odedim bi muayeneye testlrede 2000e yakin para dedi ve sonra fizik tedaviye gozuktum ordada ztn muayene ediolr ve ileri dereceyse seni devltn romotolgna sevkediolr
Devlet hastanelerinde ilk önce dahiliyeye giderseniz oradan sevki yaptırdığınız da randevunuz açılır.Kardeşimin hanım (gelinimiz) doğumdan sonra bu durumla karşılaşmıştı.O kadar özele gittiler biri anlamadı durumu.Göztepe E.A da bir bayan doç. var. ona gidiyor.Sürekli kontrol altında olması gerekiyor.Sizede çok geçmiş olsun.Ayaginizin ustu sicakmi benimde ole olmustu bende ayakta calisiyordum ondandir dedim. Bi cok kez doktora gitmemde bi sonuc vermedi.. alerji vs olblr dedilr bi gun bi mustrim anladi ve konustuk baya romotologa gitmem gerektigini soyledi kizindada romatizma varmis ve gittim iltihapli eklem romatizmasi cikti ins senin ole degildir cnm ama fizik tedavi hastanesinede gideblrsn cnku devlte romotologa direk randevu vermiolr anca ozelde veriolr ben medicale gittim 350 tl odedim bi muayeneye testlrede 2000e yakin para dedi ve sonra fizik tedaviye gozuktum ordada ztn muayene ediolr ve ileri dereceyse seni devltn romotolgna sevkediolr
Kan testinde cikmasi lazm cnm muhtemeln cikr ama benim sedimntsyona bakmamislr yine anlamamslardi.. emar cektirdim orda ortaya cikti.. hangi sehirdesin cnmCnm doktora gittim bugun evet ustude simsicak kan aldilar bantladilar filim cekilmeyede gidicem bir an önce.
Ben erenkoy fizik tedaviye gittim cok guzel ilhilendilr cnm eger ole bi hastaligin varsa eger calsmak cok zor oluyoSen fizik tedavidemi oldun birde doktor hap verdi. Keske ise baslamasaydim belkide ayagim boyle olmicakti. Doktor iki gunlugune rapor verdi daha isimde imza atmadim cikarirlar diye cok korkuyorum yapabilirlermi?