Valla bıktım ne yapsam olmuyor arkadaşlar. Kaçtane uzamana gittim iğneli epilasyon cildim kaldırmıyor leke kalıyor. Ben de normalde bi yara bile kolay kolay geçmez. İğneli epilasyon yaptırdıktan sonrakş sğreç beni çok yıprattı ha iz kalıcak mı ha nezaman geçicek. Tbai geçio sonunda ama ben bitiyorum. Ama yine de göğüs bölgeme artık herşeyi göze alıp devam edicem iğneli ye çünkü ordaki tüyleri ne agda vurabilirsin cımbız bilmem ne çoğaltıyo. Göbeğimde kıllı ve yüzümde tamam erkek kılı gibi değil ama dikkat çekiyor baya cunku beyaz ten siyah kıl.. Göbeğim de hele iğneli lekesi geçmiyor asla. Ben de başlarım iğneli ye dedim ve ağda yapmaya karar verdim. Sonra yıllardan beri kozmik bakımı takip ediyorum ilk burda görmüştüm. Keşke ilk gördüğüm zaman baslasyamışım simdiye belki böyle sorunlarım olmayacaktı. Kozmik bakımın ayın belli günlerine verdiği epilasyon takvimini takip ederek göbek bölgeme ağda yapıcam. Ama yüzümde ve çenemdeki tüyleride sarartıcam. Zaten sivilce meyilliyim alamam. Bu kıl tüy ergenlikten beri kabusum oldu en etkili dedikleri iğneli epilasyon bile hüsrandı benim için. Lazer zaten artık magdurlarıyla ünlü acıbademde yaptırcaktım ilk duydugumda senin tüyleri görmez dediler iyiki yaptırmadım. Kozmik bakımda epilasyln günlerinde aldıkça tüyler zamanla azalıyormuş. Umarım öyle olur. Her ay aldıkça tüylerimin durumunu burdan güncellerim. Valla biraz içimi dökeyim diye konuyu açtım. Belki bu tarihleri takip edenler vardı fayda gördülerse yazarlarsa sevinirim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ay takvimine göre epilasyon
- Konu Sahibi Letter1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba
Geçmiş olsun. Laser ile sonuç alan çok insan var, hele bacaklarda hiç çıkmıyor diye duydum. Neyse ben dolunay takvimine göre ağda yaptığım dönemlerde tüylerde seyrelme oldu, alma esnasında daha az acı oldu. Kesinlikle tarihlere göre yapmanızı tavsiye ederim. Fakat sorun şu ki; bu sitede artık tarih yayınlanmıyor. İnternetten de bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bizi ayrınlatabilirse çok sevinirim.
Geçmiş olsun. Laser ile sonuç alan çok insan var, hele bacaklarda hiç çıkmıyor diye duydum. Neyse ben dolunay takvimine göre ağda yaptığım dönemlerde tüylerde seyrelme oldu, alma esnasında daha az acı oldu. Kesinlikle tarihlere göre yapmanızı tavsiye ederim. Fakat sorun şu ki; bu sitede artık tarih yayınlanmıyor. İnternetten de bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar bizi ayrınlatabilirse çok sevinirim.
Valla bıktım ne yapsam olmuyor arkadaşlar. Kaçtane uzamana gittim iğneli epilasyon cildim kaldırmıyor leke kalıyor. Ben de normalde bi yara bile kolay kolay geçmez. İğneli epilasyon yaptırdıktan sonrakş sğreç beni çok yıprattı ha iz kalıcak mı ha nezaman geçicek. Tbai geçio sonunda ama ben bitiyorum. Ama yine de göğüs bölgeme artık herşeyi göze alıp devam edicem iğneli ye çünkü ordaki tüyleri ne agda vurabilirsin cımbız bilmem ne çoğaltıyo. Göbeğimde kıllı ve yüzümde tamam erkek kılı gibi değil ama dikkat çekiyor baya cunku beyaz ten siyah kıl.. Göbeğim de hele iğneli lekesi geçmiyor asla. Ben de başlarım iğneli ye dedim ve ağda yapmaya karar verdim. Sonra yıllardan beri kozmik bakımı takip ediyorum ilk burda görmüştüm. Keşke ilk gördüğüm zaman baslasyamışım simdiye belki böyle sorunlarım olmayacaktı. Kozmik bakımın ayın belli günlerine verdiği epilasyon takvimini takip ederek göbek bölgeme ağda yapıcam. Ama yüzümde ve çenemdeki tüyleride sarartıcam. Zaten sivilce meyilliyim alamam. Bu kıl tüy ergenlikten beri kabusum oldu en etkili dedikleri iğneli epilasyon bile hüsrandı benim için. Lazer zaten artık magdurlarıyla ünlü acıbademde yaptırcaktım ilk duydugumda senin tüyleri görmez dediler iyiki yaptırmadım. Kozmik bakımda epilasyln günlerinde aldıkça tüyler zamanla azalıyormuş. Umarım öyle olur. Her ay aldıkça tüylerimin durumunu burdan güncellerim. Valla biraz içimi dökeyim diye konuyu açtım. Belki bu tarihleri takip edenler vardı fayda gördülerse yazarlarsa sevinirim.
Tarih buldum sizinle de paylaşayım; “ 31 Mayıs 2019 08.47’den 02 Haziran 2019 00.47’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.” Kolay gelsin hepimize:)
Ben kozmik bakım sitesinden takip ediyorum. Ordan bakabilirsin ben göbeğimi aldım ilk defa bu tarihlere göre bakalım inşallah azalır. Sen de ay takviminin işe yaramasına sevindim. Umarım ben de sonuç alırımMerhaba
- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
Evet hanımlar yaklaşık bir yıldır kozmik bakımın epilasyon takvimini takip ediyorum. Her ay düzenli yapamadım yeri geldi 4 ay falan üst üste tarihleri takip edemememe ragmen birçok bölgemde yarı yarıya azaldı sayılır. Hatta bu ay verdigi tarihlerden 4 mayısta almıştım birkaç tüy dışında hala çıkmadı tüylerim. Kesinlikle dolunay takvimini tavsiye ederim tabi hormonal bozukluk falan yoksa.
Ayy ne güzel bi haber çok seviindim ben de sürekli takip etmeyi düşünüyorum. 21 mayısta basladım.. Gelişmeleri yazarım. Göbeimdekiler azalsa çok dikkat cekneyecek duruma gelse en azından cok sevinicem,Evet hanımlar yaklaşık bir yıldır kozmik bakımın epilasyon takvimini takip ediyorum. Her ay düzenli yapamadım yeri geldi 4 ay falan üst üste tarihleri takip edemememe ragmen birçok bölgemde yarı yarıya azaldı sayılır. Hatta bu ay verdigi tarihlerden 4 mayısta almıştım birkaç tüy dışında hala çıkmadı tüylerim. Kesinlikle dolunay takvimini tavsiye ederim tabi hormonal bozukluk falan yoksa.
- 13 Mart 2016
- 283
- 307
- 103
Bakın burada yazıyor. 17 haziran dolunay. Dolunaya göre alınıyor diye biliyorum :)
zaten sayfanın yukarısında da yazılı. Içi boş olan ay dolunay diye
Hayır sadece dolunayı baz alarak kendin yaparsan yanlış olur. Kozmik bakım astrolojik olarak hesaplayıp belli saat aralıkları veriyor ordan takip edersenn daha sağlıklı olur
Bakın burada yazıyor. 17 haziran dolunay. Dolunaya göre alınıyor diye biliyorum :)
zaten sayfanın yukarısında da yazılı. Içi boş olan ay dolunay diye
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
Her dolunayda olmuyor. Ayın belli başlı zamanlarında dolunay oldugu zaman vucut tüylerini falan aldıgın zaman tüyler küsüyormuş. Dolunayın insan vucudu üzerindeki etkilerinden birisi yani bir nevi vucuda verilen tahribat oldugu için o dönemlerde tekrar telafi etmiyormuş vucut. Mesela bazıları der ya kaşlarım küstü falan derler ya işte onlar o döneme denk getirenler büyük ihtimal . Ben de bir site var orda okumuştum ki bir yılı aşkın zamandır dolunay epilasyonuna uygun bir şekilde tüylerimi alıyorum ki ciddi bir zayıflama var ve baya geç çıkmaya başladı. Sitede aslında gayet güzel açıklamış ordan bakabilirsin ayrıca bu yöntemi kullananların aldıkları sonuçları falan da paylaşmışlar.Dolunay ile tüylerin alakası ne biri açıklayabilir mi?
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Burçlara inanmak gibi bişey bana pek mümkün gelmedi ya. Tesadüfi biseydir.Her dolunayda olmuyor. Ayın belli başlı zamanlarında dolunay oldugu zaman vucut tüylerini falan aldıgın zaman tüyler küsüyormuş. Dolunayın insan vucudu üzerindeki etkilerinden birisi yani bir nevi vucuda verilen tahribat oldugu için o dönemlerde tekrar telafi etmiyormuş vucut. Mesela bazıları der ya kaşlarım küstü falan derler ya işte onlar o döneme denk getirenler büyük ihtimal . Ben de bir site var orda okumuştum ki bir yılı aşkın zamandır dolunay epilasyonuna uygun bir şekilde tüylerimi alıyorum ki ciddi bir zayıflama var ve baya geç çıkmaya başladı. Sitede aslında gayet güzel açıklamış ordan bakabilirsin ayrıca bu yöntemi kullananların aldıkları sonuçları falan da paylaşmışlar.
- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
Tesadüfi oldugunu kesinlikle düşünmüyorum yani bende hormon bozukluğu başlamıştı ve acaip tüylenme başladı geçen yıllarda sonra ilaç falan derken tüy artışı durdu ama kalan tüyler haliyle dökülmüyor ki normalde de tüylü bir insanım. Sonra bu dolunay epilasyonuna göre almaya başladım gerçekten de acaip işe yarıyor ki bazı bölgelerimde kaç aydır tüy çıkmıyor bile.Burçlara inanmak gibi bişey bana pek mümkün gelmedi ya. Tesadüfi biseydir.
Aslında dolunaya takvimi sadece tüy için degil dolunayı insan vucuduna birçok etkisi var ama belli başlı dönemler vucudu yönetiyor anladığım kadarıyla ki saç uzatma olsun, güzellik maskeleri olsun, saglık noktasında olsun birçok şeyden yararlandım.sonuçta parayla birşey degil denemesi bedava :)
kozmikbakim.net bak bu sayfadan bakabilirsin ne olduguna.
Orda epilasyon takvimi haziran ayının günü saatini falan vermiş ve açıklamış.
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
belli takvime uymak çok zor ama bakalım belki denerim bi. Teşekkür ederim. Bu tip şeyleri devamlı surette yapmak gerekiyor ama işte ve uzun süre yapınca etkisi görülüyor sanırım.bir süre sonra sıkılıyor insan
Tesadüfi oldugunu kesinlikle düşünmüyorum yani bende hormon bozukluğu başlamıştı ve acaip tüylenme başladı geçen yıllarda sonra ilaç falan derken tüy artışı durdu ama kalan tüyler haliyle dökülmüyor ki normalde de tüylü bir insanım. Sonra bu dolunay epilasyonuna göre almaya başladım gerçekten de acaip işe yarıyor ki bazı bölgelerimde kaç aydır tüy çıkmıyor bile.
Aslında dolunaya takvimi sadece tüy için degil dolunayı insan vucuduna birçok etkisi var ama belli başlı dönemler vucudu yönetiyor anladığım kadarıyla ki saç uzatma olsun, güzellik maskeleri olsun, saglık noktasında olsun birçok şeyden yararlandım.sonuçta parayla birşey degil denemesi bedava :)
kozmikbakim.net bak bu sayfadan bakabilirsin ne olduguna.
Orda epilasyon takvimi haziran ayının günü saatini falan vermiş ve açıklamış.
- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
Evet ya uzun süreli bir uygulama ama mesela lazerle gidenler bile 1 - 2 yıl sürüyor ki maddi imkanı olmayanlar ve her ay agda falan gibi tüyleri kökten alabilecek birisi için güzel birşey ama işte biraz sabır istiyor.belli takvime uymak çok zor ama bakalım belki denerim bi. Teşekkür ederim. Bu tip şeyleri devamlı surette yapmak gerekiyor ama işte ve uzun süre yapınca etkisi görülüyor sanırım.bir süre sonra sıkılıyor insan
Dolunay epilasyonuna devam ediyorum. Göbek ve kolda. Şuan bişey söylemek için erken yarın yine tekralıcam. Dolunay epilasyonundan sonra bioder serum kullanmaya basladım. Her agdadan sonra devam edicem. Ben koltukaltı ve bikini bölgesine agda yapamıyorum. Yani makine denedim eldiven denedim. Hep batık oluyor sonrası ve busefer batık izi kalıyor. Kör olana kadar lazer araştırdım. Özellikle koltuk altı için hep jilet kullandığım için yayıldı cunku asagı lara o rahatsız etti beni. Lazer epilasyonun içinden inanın çıkamadım. Memnun olan var olmayan var iyi merkez lazım. Herkes insan kazıklamaya cıkmış. Şuan lazer epilasyon yapandan daha çok bilgim vardır eminim. Herkes işini en iyi şekilde yapsa böyle herşeyi araştırmak zorunda kalmasak keske. Neyse. Koltuk altı lazer inden çok kişi koku probleminden bahsetmiş çok terlediklerinden kokunun değişik olmasından. Kimisi de bu durumdan şikayetci değil. Ben bundan korkuyorum. Bi tarafım dene nolacak diyor özellikle lazer büyük rahatlık iyiki yapmışım diyenleri görünce. Çok kararsızım arkadaslar zaten küçük biyerde yasıyorum iyi biyer de bulur muyum emin değilim. Lumea almak istiyorum lumea yı genital da ve koltulaştında kullanıcam sanırım. Lumea ile ilgili soru işaretim de acaba ince tüyleri uyandırır mı oluyo. Kafam allak bullak oldu. Göğsüm için iğneli ye gidiyorum. Memnun gibiyim. Yarın yeniden gidicem. İğneli için de epilasyon günlerini bekliyorum. Acaba lumea alsam fayda göreceğimi düşünüyorum. 5 sene kullansam. Olmadı 5 seneye lazer teknolojisi belki daha iyileşir falan.yasım 31 olur. En iyisi lumea almak sanırım.. Gerçi 5 sene yasayacagımı bile bilmiyorum ama kısmettt