• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Ay sanırım evleniyorum

eoztur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
580
0
96
Ankara
Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım fakat çok samimi bir ortamolduğundan yardımcı olacağınızı düşünüyorum. Hafaya istemeye geliyorlar ve ben strese girdim. Sizce ne giyeyim, takım mı yoksa elbise mi yardımlarınızı bekliyorum

Beni de haftaya isticekler:D Bence kesinlikle elbise giy, takım çok resmi olur, güzel şık ama fazla abiye olmayan bi elbise giymeyi düşünüyorum ben

Simdiden hayirli olsun canim benim.. Ayrica hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan

kendini nasil rahat hissediyorsan onu giy, ama bana sormus olursan elbise giyin daha güzel olur.

insallah her sey istediginiz gibi olur zemuszemus

Hoşbuldum Mutlulukreçetem ve teşekkür ederim. Bende elbise düşündüm ama annem takım güy dedi bilirsiniz anneleri :)
pufpuf seninde hayırlı olsun cnm, dediğin gibi şık ve sade bir elbise giyeyim :) sende de heyeca varmı?

23 ocakta da beni istemeye geldiler canın nasıl istiyor ise bence onu giy

ben siyah ince beyaz çizgili kumaş pantalon üstüne de yeşilli gömlek giydim gayette güzel oldu
sözde elbise giyeceğim için istemedim elbise

Hayırlı uğurlu olsun canım

Eoztur canım heyecan olmaz mı çok feci, ben 27 yaşıma kadar ailem dahil herkese asla evlenmicem diyordum ve evlilik lafı ettiklerinde hemen lafı ağızlarına tıkıyodum. Annem dahil herkese bi hafta önce söyledim evlenicem diye, sanırım vazgeçmeden halletmek istiyolar, o yüzden hemen ertesi hafta isteme temmuza da düğün düşündük:) Düğünü ne zaman nerde düğünüyosunuz canım siz?

Pufpuf bende senin gibi evlenmem diyordum ve herşey çok çabuk gelişti. Düğünü Haziran gibi düşünüyoruz, ama henüz nerde olcak belli değil bakalım birde o stres var :)

Biricik teşekkür ederim. Yardımlarınızla elbise giymeye karar verdim gibi :)

Canım düğünü ankarada düşünüyosanız bir an önce bakın, çünkü biz iki yere baktık ve temmuz içinde sadece 2 hafta sonu boş bulabildik, o da opsiyonlu, yani birileri ayırtmış ama sözleşme imzalamamışlar onlardan haber çıkmassa biz tutacağız.

canım şimdiden hayırlı olsun...
kendini nasıl rahat hissedeceksen onu tercih et bence...
bu arada kısa zamanda darısı başıma inşallah
:kedi::Saruboceq:

Pufpuf canım Ankara daolabilir, Abantta çünkü ailesi Bolu da. Bu arada sanırım istemeye gelince yüzüklerde takılacak :) Mehser teşekkür ederim canım. ınşallah darısı başına olur tatlım

okadar güzel elbiseler varkii.. o yüzden elbise giy derim.. takımın sanki modası geçti birazdakaydirigubbakcemile3 şeyyy birde fotolarını yüklersen isteme akşamından:kedi:

okadar güzel elbiseler varkii.. o yüzden elbise giy derim.. takımın sanki modası geçti birazdakaydirigubbakcemile3 şeyyy birde fotolarını yüklersen isteme akşamından:kedi:

Evet bencede ama annem illa takım giy daha resmi olur diyo, ama sözde aynı akşam olursa elbise daha mantıklı. Tamam canım fotoları yüklerim :sm_cool:

hayırlı olsun ya ne güzel elbise falan bakıosunuz şimdiden bunlar çok tatlı heyecanlar demi offf off darısı bekarların başına (BENIM)

hayırlı olsun canım ben de atlattım bu heyacanları çok şükür sositososito herşeyini önceden planla unuttuğun bişey olmasın sonuçta bir kere tekrarlanacak bişey çiceğinin çikolatanın filan fotosunu çekmeni tavsiye ederim hem bizimle paylaşırsın hem de hatıra olur senin için
Kuaföre filan saçlarını yaptır hafif makyajda yap bence canım

Back