Selamlar Bayanlar!! zemuszemus
Bu aralar kafayı saçıma taktım. Eskiden de sorunda şimdi de sorun yaratıyorlar.klava:
Benim saçlarım hem gür, hem çok, hem de kalın telli.
Hayatımda asla, banyodan çıkıp saçlarımı kurulayıp, açık bırakamadım.
Annemgiler bir aralar gece tülbent bağladılar, külotlu çorap geçirdiler ama hiç bana mısınız demediler..
Bende wash&go istiyorum.. Bir sürü insanın yaptığı gibi yıkanıp rahatça açık bırakmak istiyorum. Ama yapamıyorum. Sürekli at kuyruğu bıktım yani.
Düşündüm ki usta bir saç kesene gitsem, biçtirsem saçlarımı istediğim gibi saç olur mu?CADIARZU
Ne model önerirsiniz? Ne yapabiliriz bu saçlara?:gitme: Yardım edin vallaha bıktım her yere at kuyruğu ile gitmekten, her zaman fön çekilmiyor ki..
teşekkürler
evet ara kesim sonra berbat oluyor
üf yawww bilmiyorumkismile
hımm daha önce hiç düşünmedim kalıcı fönü, bayağa yıprandı zaten saçlarım
o da yıpratır mı acaba?
valla bendede ayni sorun var ... yardim edecek biri varmi??? Napabilirim saclarimi bende aynen biktim hep at kuyrugu baydi... aslinda dümdüzde bana yakismiyo ... saclarimi sarip öyle deniyorum belki olur die ama uzun süre sonra elektriklenio kabariyo kötü bi görüntü oluyoo ...önerisi olan varmi ????
Benim saçlarımda aynen bahsettiğiniz şekilde boya,yıkamak hepsi ölüm. saçınız kısaysa kullanımı daha zor olabiliyor benim belimin altında ve tek çare olarak banyodan çıkar çıkmaz örüyorum ancak o şekilde açık bırakabiliyorum yoksa kalın telli saç ne şekle giriyo ne bişey heleki benimki gibi dalgalıysa. eğer uzunsa bi müddet örüp açarak açık kullanmanızı tavsiye ederim.