ay parçam DAMLA SU'yun doğumu....

damlam123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
1.134
1
eşimle tanışalı 5 yıl oldu. aynı iş yerinde tanıştık. ve 2 yıl içinde evlendik. ilk altı ay korunduk. ve sonrasında bebek yapmaya karar verdik. ben polikistikover hastasıyım. tedaviye başladık kaç tane doktora gittik yüzümüze karşı sizin çocuğunuz olmaz diyen bir sürü doktor oldu ve biz her doktor dönüşü oturup ağladık. denemediğim bitkisel kür kalmadı 5 kere klomen denedim ve bir kere hamile kaldım onu da 2009 eylül ayında düşük yaptım. oda ayrı bir yıkım oldu ve ara verdik. bir sürü kiloda bana kar kaldı. 20 kiloya yakın aldım kendi kendime sporla bu kiloları verdim. 2010 yılı yeniden bitkisel kürlere başladım ve klomen içtim kendi kendime doktora danışmadan 5 gün boyunca kullandım sonra doktora gittim ve 1 tane yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vurundum ve 16 ekim doğum günümde bebişimin benimle olduğunu öğrendim. en güzel hediyeydi. 4 ay dikkat ettim düşük tehkikesi yüzünden ama allaha şükür kanamam bile olmadı sonrasın da çok hareketliydim. toplamda zaten 11 kilo aldım. herneyse çok kolay bir gebelik geçirdim zorlanmadım şükürler olsun...

sancım felan hiç olmadı 21 haziranda sabahı doktorumun kontrolünde hastaneye yattım. suni sancı ile doğumum başlayacaktı 2gün suni sancı verildi 2 cm den fazla açılmam olmadı. çektiğim sancının tarifi yok çok canım yandı ama hiiç bağırmadım sürekli ağladım. eşim hep yanımdaydı oda benimle ağladı eşimin değerini bir kez daha anladım. suyum patlatıldı ama gene bir gelişme olmadı. doktorum 2 . gün geldi. ve bir sorun var ya bebeğin kordonu kısa yada rahimde bir anormallik var dedi yoksa açılması lazımdı bukadar sancıya dedi. daha fazla beklemeyelim sezeryana alalım seni dedi eşim de onay verdi ve beni hemen hazırladılar. sedye ye aldılar. ve ben hala ağlıyorum ameliyat haneye aldılar hiiç gözümü açmadım eğer açsam korkudan bayılıcam konuşturdular sürekli ama benim sancım devam ediyordu hala. en son doktorumu gördüm ve bayılmışım genel aneztezi yapıldı. kendime geldiğimde odamdaydım ve ameliyatımın üzerinden 45 dakika geçmiş. uyanmaya çalıştığım esnada baya saçmalamışım :) kocama kayınvaldeme nameler ypmışım sormayın sizleri seviyorum iyiki varsınız felan demişim kayınvaldem çok sevinmiş :))) çabuık kendime geldim ve inanın hiiç ağrı sancı hisetmedim hemen kzımı istedim. giydirip getirdiler yanıma o kadar güzeldi ki meleğim herşeye değdi diyebilirim onun için daha fazlasını bile çekebilirdim annelik bu sanırım.. normal doğum yapamamın sebebi de çift rahim olmasıymış doktorum doğumdan sonra söyledi. yürürken biraz zorlandım onun haricinde hiiç sancım olmadı ve normal hayatıma tam 5 gün sonra döndüm şuan 13 günüm ve temizliğimi bile yapabiliyorum... kızlar annelik muhteşem bir duygu kızım için herşeye değer .. rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin....

Son düzenleme:
eşimle tanışalı 5 yıl oldu. aynı iş yerinde tanıştık. ve 2 yıl içinde evlendik. ilk altı ay korunduk. ve sonrasında bebek yapmaya karar verdik. ben polikistikover hastasıyım. tedaviye başladık kaç tane doktora gittik yüzümüze karşı sizin çocuğunuz olmaz diyen bir sürü doktor oldu ve biz her doktor dönüşü oturup ağladık. denemediğim bitkisel kür kalmadı 5 kere klomen denedim ve bir kere hamile kaldım onu da 2009 eylül ayında düşük yaptım. oda ayrı bir yıkım oldu ve ara verdik. bir sürü kiloda bana kar kaldı. 20 kiloya yakın aldım kendi kendime sporla bu kiloları verdim. 2010 yılı yeniden bitkisel kürlere başladım ve klomen içtim kendi kendime doktora danışmadan 5 gün boyunca kullandım sonra doktora gittim ve 1 tane yumurtam olmuş çatlatma iğnesi vurundum ve 16 ekim doğum günümde bebişimin benimle olduğunu öğrendim. en güzel hediyeydi. 4 ay dikkat ettim düşük tehkikesi yüzünden ama allaha şükür kanamam bile olmadı sonrasın da çok hareketliydim. toplamda zaten 11 kilo aldım. herneyse çok kolay bir gebelik geçirdim zorlanmadım şükürler olsun...

sancım felan hiç olmadı 21 haziranda sabahı doktorumun kontrolünde hastaneye yattım. suni sancı ile doğumum başlayacaktı 2gün suni sancı verildi 2 cm den fazla açılmam olmadı. çektiğim sancının tarifi yok çok canım yandı ama hiiç bağırmadım sürekli ağladım. eşim hep yanımdaydı oda benimle ağladı eşimin değerini bir kez daha anladım. doktorum 2 . gün geldi ve bir sorun var ya bebeğin kordonu kısa yada rahimde bir anormallik var dedi yoksa açılması lazımdı bukadar sancıya dedi. daha fazla beklemeyelim sezeryana alalım seni dedi eşim de onay verdi ve beni hemen hazırladılar. sedye ye aldılar. ve ben hala ağlıyorum ameliyat haneye aldılar hiiç gözümü açmadım eğer açsam korkudan bayılıcam konuşturdular sürekli ama benim sancım devam ediyordu hala. en son doktorumu gördüm ve bayılmışım genel aneztezi yapıldı. kendime geldiğimde odamdaydım ve ameliyatımın üzerinden 45 dakika geçmiş. uyanmaya çalıştığım esnada baya saçmalamışım :) kocama kayınvaldeme nameler ypmışım sormayın sizleri seviyorum iyiki varsınız felan demişim kayınvaldem çok sevinmiş :))) çabuık kendime geldim ve inanın hiiç ağrı sancı hisetmedim hemen kzımı istedim. giydirip getirdiler yanıma o kadar güzeldi ki meleğim herşeye değdi diyebilirim onun için daha fazlasını bile çekebilirdim annelik bu sanırım.. yürürken biraz zorlandım onun haricinde hiiç sancım olmadı ve normal hayatıma tam 5 gün sonra döndüm şuan 13 günüm ve temizliğimi bile yapabiliyorum... kızlar annelik muhteşem bir duygu kızım için herşeye değer .. rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin....

öncelikle hayırlı olsun çok güzel anlatmışsınız doğumdan korkan biri olarak anneliğin herşeyin üstünde olduğu ve tüm acıları unutturduğu öyle güzelki Allah bebeğinizle eşinizle uzun sağlıklı güzel günler evrsin size bizlerede kolay doğumlar...

sancım felan hiç olmadı 21 haziranda sabahı doktorumun kontrolünde hastaneye yattım. suni sancı ile doğumum başlayacaktı 2gün suni sancı verildi 2 cm den fazla açılmam olmadı. çektiğim sancının tarifi yok çok canım yandı ama hiiç bağırmadım sürekli ağladım. eşim hep yanımdaydı oda benimle ağladı eşimin değerini bir kez daha anladım. suyum patlatıldı ama gene bir gelişme olmadı. doktorum 2 . gün geldi. ve bir sorun var ya bebeğin kordonu kısa yada rahimde bir anormallik var dedi yoksa açılması lazımdı bukadar sancıya dedi. daha fazla beklemeyelim sezeryana alalım seni dedi eşim de onay verdi ve beni hemen hazırladılar. sedye ye aldılar. ve ben hala ağlıyorum ameliyat haneye aldılar hiiç gözümü açmadım eğer açsam korkudan bayılıcam konuşturdular sürekli ama benim sancım devam ediyordu hala. en son doktorumu gördüm ve bayılmışım genel aneztezi yapıldı. kendime geldiğimde odamdaydım ve ameliyatımın üzerinden 45 dakika geçmiş. uyanmaya çalıştığım esnada baya saçmalamışım :) kocama kayınvaldeme nameler ypmışım sormayın sizleri seviyorum iyiki varsınız felan demişim kayınvaldem çok sevinmiş :))) çabuık kendime geldim ve inanın hiiç ağrı sancı hisetmedim hemen kzımı istedim. giydirip getirdiler yanıma o kadar güzeldi ki meleğim herşeye değdi diyebilirim onun için daha fazlasını bile çekebilirdim annelik bu sanırım.. normal doğum yapamamın sebebi de çift rahim olmasıymış doktorum doğumdan sonra söyledi. yürürken biraz zorlandım onun haricinde hiiç sancım olmadı ve normal hayatıma tam 5 gün sonra döndüm şuan 13 günüm ve temizliğimi bile yapabiliyorum... kızlar annelik muhteşem bir duygu kızım için herşeye değer .. rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin....

canım tebrik ederim rabbim uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah ben daha anne olamadım darısı bizim başımza

hayirli olsun,allah anali babali büyütmek nasip etsin insallah,darisi benim ve tüm hamislerin basina insallah

allah size de eşinize de tabiki bebişinize de uzuuunnn ve sağlıklı ömürler versin, duygulandım okurken :KK43: rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, benim büyük ablam da sezaryanla doğum yaptı bir ay önce... Ablam da anneliğn tüm acılara değdiğini savunuyor ama ben kendi adıma korktum. Bu erkekler ,kadınların hakkını nasıl öder bilemem

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah. Gercektende cok güzel kisa ve öz anlatmissin hikayeni, duygulandim. Bu mutlulugun darisi bizlerinde basina diyorum... Selamlar sevgiler

Tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün, benim büyük ablam da sezaryanla doğum yaptı bir ay önce... Ablam da anneliğn tüm acılara değdiğini savunuyor ama ben kendi adıma korktum. Bu erkekler ,kadınların hakkını nasıl öder bilemem

korkmayın sakın.. gerçekten çok canım yandı ama emin olun kızım için daha fazlasını da çekebilirdim. hiiç acı kalmadı onu görünce rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.. haklısın erkekler kadınların hakkını hiiç ödeyemezz :)

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin, hayirli bir evlat olur insallah. Gercektende cok güzel kisa ve öz anlatmissin hikayeni, duygulandim. Bu mutlulugun darisi bizlerinde basina diyorum... Selamlar sevgiler

canım teşekkür ederim iyi dileklerin için. inşallah rabbim sizlere de yaşatır .. sevgiler bizden :)

Allah analı babalı büyütsün maşallah :))) bu arada 2 rahim çok ilginç geldi bana...

allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın.bendede çift rahım var ılk hamıle kaldıgımı öğrendım gun hem cok mutluydum bır o kadarda üzücü bır gundu ultrasonda drum çift rahım oldugunu düşük erken dogum yada bebek donmeye kalktıgında kordon dolanması olursa kaybederız bebek ve senın ıcınde cok zor alalım dedı dr herseyı göz onune aldım ve 9ay boyunca kanama,yuksek tansıyon bır hamılelıkte olabılecek butun olumsuzlukları yasadım sonuc 1,5aylık bır oglum var allahım herkese evladını bagıslasın.

X