- 26 Nisan 2024
- 562
- 474
-
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Yok vallahi hiçbir şey değişmedi. Dediğim gibi sadece hsg çekildim ve 4-5 gün kanamam oldu1 ay içinde ne değişti ? Stres sıkıntı yeme içme mekan degisikligi ..?
Dr'a o süre zarfında girmemiş mi neden gecikti diye? Hiç mi belirti yoktu? Çok şaşırdım.Gec dollenme olabilir kendiliğinden adet olasıya kadar bisey içme kullanma bence eltim 21 gun gecikmeyle evde test yaparak öğrendi ondan oncesi 2 kez kan verdi ve sayisiz gebelik testi yapti cikmadi taki 21. Gun idrar testi yapip kanda 5000 lerde beta hcg ile ogrendi çok şükür şuan 8 aylık hamile
Peki ultrasonda bakmış mi Dr? Görülmemiş mi?Gecikmeden başka belirti yoktu doktor da adeti gelsin diye tarlusal vermiş içmiş oda 2 bucuk aya giresiye kadar riskli gebelikti iceceksen bile adet söktürücü duphaston ic gebelik varsa bebeğin tutunmasini sağlıyor yoksa adet söktürüyor
Geçen hafta yaptım canım negatifti. Sonra konuştuk ya zaten beta verdim negatif. Ama hala olamadım. Sonrasında evde 2 test vardı yapayım dedim şansıma ikisi de bozuk çıktı ben de sessiz sedasız adet olmayı bekliyordum o arada ama halaaa ne gelen var ne gidenTest yapıyor musun son günlerde mutlaka yapmışsındır ama hamileliktir belki?
Hsg bende aksine erken adet olmama sebep olmuştu
Ayy çok şaşırdım ben de şuan.. ben de beta verdim negatif olunca umudum yoktu hala olmadığım için çok daraldım amaGec dollenme olabilir kendiliğinden adet olasıya kadar bisey içme kullanma bence eltim 21 gun gecikmeyle evde test yaparak öğrendi ondan oncesi 2 kez kan verdi ve sayisiz gebelik testi yapti cikmadi taki 21. Gun idrar testi yapip kanda 5000 lerde beta hcg ile ogrendi çok şükür şuan 8 aylık hamile
Yok zaten söktürücü vs hiç hayatımda kullanmadım, Allahtan çok sıkıntılı bir sürecim olmadığı sürece de kullanmam. Ama artık imdaat diye bağırasım varBekleyin kendiliğinden gelsin
Canm birkaç dakika sonra oturması lazım geçmesi lazım kırmızılıklarınEki Görüntüle 3508152
Hanımlar test bozuk mu daha temiz cıkması gerekmez miydi altta kırmızılıklar kaldı :/
Epey bekledim geçmedi, sonra da attım çöpe :/ neyse ben bir süre daha test falan yapmadan bekleyeyim en iyisi yoksa huniyi takacağımCanm birkaç dakika sonra oturması lazım geçmesi lazım kırmızılıkların