Ay lütfen yardım artık ya

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
20
0
1
25
merhaba ben 23 gün önce babamın bağırdak kanseri ameliyatından sonra aşırı stres yaptım ve bi anda iştahım kesildi 4 kiloya yakın kilo verdim artı kabızlık problemim var. Ara ara yapıyorum yaptıktan sonra yapamamışım hissi de var . Babam ameliyat olana kadar hiç böyle problemlerim yoktu . Ne olduysa bu 23 gün içinde oldu . Sizce stres kaynaklı mı ? Stresten kilo kaybı olması normal mi

Kabızlığınız için sabahları aç karna 1 yemek kaşığı keten tohumu yağı içip üzerine büyük bir bardak su için. Biraz olsun rahatlar. Streste kabızlık yapar. Zaten yemeden kesilmişsiniz az wcye çıkmanız da normal. Sakin kalmaya çalışın. Odak noktanızı değiştirin. Biraz da olsa iyi gelir.

Büyük ihtimal aşırı stresten olmuştur probiyotik kabızlık için iyi geliyor. Babanıza da çok çok geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da atlatır

Büyük ihtimal aşırı stresten olmuştur probiyotik kabızlık için iyi geliyor. Babanıza da çok çok geçmiş olsun inşallah en yakın zaman da atlatır

Çok teşekkür ederim sağolun . Kuru kayısi yiyorum iki gündür aç karnına o iyi geliyor gibi. Bugün akşamda zorladım kendimi yemek yedim yemekten sonra da biraz çıktım .

Peki stres bu anlattıklarım kilo kaybı yapar mı acaba

Çok teşekkür ederim sağolun . Kuru kayısi yiyorum iki gündür aç karnına o iyi geliyor gibi. Bugün akşamda zorladım kendimi yemek yedim yemekten sonra da biraz çıktım .
Yemek de çok etkiliyor siz hem iştahtan kesilmişsiniz hem stres üst üste gelmiş yemek yemeye de özen gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…