- 4 Nisan 2023
- 162
- 25
- 21
-
- Konu Sahibi Esrayilmaz46
Yumurtlama kanamasından sonra oldu her ay yaşıyorum yumurtlama kanamasını ama bunu yaşadığımda bitmişti zatenYumurtlama dönemlerinde bazen kanama olabiliyor. Ya da ilişki esnasında tahriş ettiyseniz minik kanama oluşmuş olabilir
Bazen 2/3 günde sürebilir az az veya dediğim gibi tahriş olmuş olabilirYumurtlama kanamasından sonra oldu her ay yaşıyorum yumurtlama kanamasını ama bunu yaşadığımda bitmişti zaten
Bazen 2/3 günde sürebilir az az veya dediğim gibi tahriş olmuş olabilir
Bazı aylarda geç yumurtlama olur ya da çift yumurtlama olabilir. Daha öncede pik gördünüz müEki Görüntüle 3512544 kizlar adete 6 gün kala ovulasyon testim pik çok şaşkınım
Gördüm şuan tekrar böyleBazı aylarda geç yumurtlama olur ya da çift yumurtlama olabilir. Daha öncede pik gördünüz mü
gebelik testi yapar mısın ?Eki Görüntüle 3512544 kizlar adete 6 gün kala ovulasyon testim pik çok şaşkınım
Korkudan yapamıyorum ki elim titriyorgebelik testi yapar mısın ?
Bazen ovulasyon testleri gebeliği bu şekilde çıkarabiliyor :) elinde varsa ovu testi her gün tekrarla ve mutlaka erken gebelik testlerinden yap :)
Korku yok bence yap :)Korkudan yapamıyorum ki elim titriyor
Bilmiyorum olabilir ama yumurtlama kanaması tamamen bitmişti eminim yani yerleşme kanaması da bu kadar erken olur mu bilemiyorum kafam çok karışıkBazen 2/3 günde sürebilir az az veya dediğim gibi tahriş olmuş olabilir
Bugünde pikmiEki Görüntüle 3512544 kizlar adete 6 gün kala ovulasyon testim pik çok şaşkınım
Evet evet sabah 11 de yaptım yine piktiBugünde pikmi
Daha erken bunun için sanmıyorum canım regli günü gelmezsemişdi test yaparsın inşalalh pozitifi görürsünBilmiyorum olabilir ama yumurtlama kanaması tamamen bitmişti eminim yani yerleşme kanaması da bu kadar erken olur mu bilemiyorum kafam çok karışık
Merhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi miDaha erken bunun için sanmıyorum canım regli günü gelmezsemişdi test yaparsın inşalalh pozitifi görürsün
Valla çatlatma iğnesi vs süreçlerini hiç bilmiyorum canım ne desem yalan olurMerhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi
İnşallah öyle olur Allah isteyen herkese nasip etsinDaha erken bunun için sanmıyorum canım regli günü gelmezsemişdi test yaparsın inşalalh pozitifi görürsün
Çatlatma iğnesinin etkisi bu kadar fazla olmaz bende yaptırdım geçen sene 6 çıkmıştı değerim iğnenin etkisi yani değere bakılırsa hamilesin hayırlı olsun canımMerhaba ben 16 kasımda catlatma ignesi yaptırdım 28 kasimda kan verdim kan degerim 68.2 çıktı kızlar hamilemiyim sizce iğnenin etkisi mi